Baje do max.40% ja. Ampak to ni bilo govora o delta sevu pri katerem je možnost okužbe 2,5x višja.Ce se prav spomnim je Beoviceva ze lani razlagala, da je moznost prenosa okuzbe med druzinskimi clani (tudi, ce spita v isti postelji) tam nekje 30%
Baje do max.40% ja. Ampak to ni bilo govora o delta sevu pri katerem je možnost okužbe 2,5x višja.Ce se prav spomnim je Beoviceva ze lani razlagala, da je moznost prenosa okuzbe med druzinskimi clani (tudi, ce spita v isti postelji) tam nekje 30%
Nihče mi je ne, sam si jo, tudi testa nikomur ne pokažem, samo podpišem da sem negativen.
Ka te tebi je, da bi komu to dopustil?
Ker ji je zdravnica zaradi hujših alegij odsvetovala cepljenje.Zakaj se pa ta znanka, ki je hudo zbolela, ni cepila?
Je nekaj narobe ja.nekaj mora biti narobe s cepljenjem in cepivi če so ljudje pripravljeni plačati 400€ samo za to da se ne cepijo
To glede delte je jasno.Baje do max.40% ja. Ampak to ni bilo govora o delta sevu pri katerem je možnost okužbe 2,5x višja.
Za vsa cepiva? Kakšno alergijo pa lahko ima po mRNA, niso tam samo 4 sestavine?Ker ji je zdravnica zaradi hujših alegij odsvetovala cepljenje.
Vsi ostali člani njene družine so se cepili.
Saj je bila "cepljena" in je sedaj zaščitena, ozeroma vsaj delno zaščitena.ta oseba ima resen problem, ker virus bo vedno ostal med nami
Pomagalo jima je. VEDNO je odziv imunskega sistema boljši in hitrejši, če si imel že predhodnji kontakt s patogenom, naravno ali preko cepiva.
Koliko točno, pa ti ne more povedati nihče
Seveda, če so šli pa julija in avgusta čez to, čez kar gremo zdajle mi.45 milijonska Spanija ima manj okuzenih 18xx kot ena usrana 2 milijonska Slovenija. So pa precepljeni kar konkretno bolje. Ampak ne. Cepivo ne velja. Jebite se.
Ne, temu se reče v praksi dokazana znanstvena ugotovitev.No, temu se pa reče religija...
Je pa imela Španija avgusta 30x več okuženih kot slovenija, pa so bili že takrat konkretno bolje precepljeni kot mi.45 milijonska Spanija ima manj okuzenih 18xx kot ena usrana 2 milijonska Slovenija. So pa precepljeni kar konkretno bolje. Ampak ne. Cepivo ne velja. Jebite se.
Podrobnosti glede nje in njenega zdravstvenega stanja ne poznam podrobno, niti je ne bom dodatno preverjal.Za vsa cepiva? Kakšno alergijo pa lahko ima po mRNA, niso tam samo 4 sestavine?
kakorkoli, ta oseba ima resen problem, ker virus bo vedno ostal med nami, da si se cepil ti, ji ne bo kaj dosti pomagalo, ker ji žal preostane samo to, da se samoizolira koliko je to možno - kar pa pomeni "ne-živet".
Kako? Tako, da so imeli boljšo precepljenost od nas, hkrati pa še vedno daleč od potrebne precepljenosti. Kapiš?Je pa imela Španija avgusta 30x več okuženih kot slovenija, pa so bili že takrat konkretno bolje precepljeni kot mi.
Kako si pa to razlagaš?
Ne razumeš. Španija je imela v juliju in avgustu to, kar imamo mi sedaj.Kako? Tako, da so imeli boljšo precepljenost od nas, hkrati pa še vedno daleč od potrebne precepljenosti. Kapiš?