Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.814
-924
83
Na Siolu že cel dan glavna novica da je Saša Lendero hudo bolna, ima simptome korone, se je samotestirala vendar nima korone ima baje gripo:zavijazocmi:.
Partnerka, zdravstvena delavka cepljena 2x (Pfizer), od srede na bolniški, simptomi kot pri koroni. V sredo in včeraj narejena PCR testa, oba negativna:sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: darjan

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Tudi cepljenega srbskega predsednika je "uhvatio neki grip". ;)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.524
7.263
113
Kar poglejte kako je na pediatriji. To je sedaj davek “sterilnosti” lanskega leta.
Komaj cakam da neka brihta najde mrna cepivo za gripo in bodo zaceli se s tem tezit

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
pa ne zdaj dvomit v trditve ultra strokovnjakinje za proti vladne proteste.
Če trdi da ima gripo ima torej gripo in vsi ostali lažemo da jo nima.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.767
17.162
113
Na Siolu že cel dan glavna novica da je Saša Lendero hudo bolna, ima simptome korone, se je samotestirala vendar nima korone ima baje gripo:zavijazocmi:.
Partnerka, zdravstvena delavka cepljena 2x (Pfizer), od srede na bolniški, simptomi kot pri koroni. V sredo in včeraj narejena PCR testa, oba negativna:sprasujemse:
Ja no, Saša nima korone ampak gripo kljub temu, da je (po njenih navedbah) izgubila tudi vonj in okus, da gre pa za gripo in ne za covid je pa ugotovila tako, da se je 3x samotestirala za covid in so bili vsi rezultati negativni :D

• Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.767
17.162
113
200.gif

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.814
-924
83
Ja no, Saša nima korone ampak gripo kljub temu, da je (po njenih navedbah) izgubila tudi vonj in okus, da gre pa za gripo in ne za covid je pa ugotovila tako, da se je 3x samotestirala za covid in so bili vsi rezultati negativni :D
Samo Saša ne laže javnosti in ne krade drugim glasbenikom. Če pravi da ima gripo, ima gripo:bonk:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.767
17.162
113
Hja, kot že od nekdaj vemo je vse enkrat prvič in očitno je Saša prva, ki je zaradi gripe izgubila vonj in okus :cheer: Bolj kot ne istočasno oz. "istočasno" se je to sicer zgodilo tudi masi drugih ljudi ampak oni imajo oz. so imeli pa covid. Dodaten dokaz kako posebna punca je tale naša Saška :srce:

javr

Guru
6. dec 2011
2.011
1.187
113
od samega začetka te norije mi ni bilo jasno zakaj se toliko poudarja izguba vonja v povezavi s covid, korona, kakorkoli se temu sploh prav reče; v preteklih letih, ko o covidu, razen medicincev mogoče, še nihče ni vedel da sploh obstaja, sem ob vsakem močnejšem prehladu izgubil vonj, pa najbrž nisem edini ? Zdaj je pa kar naenkrat izguba vonja avtomatsko covid, sledi testiranje, karantena ker si kužen kot gobavec, povečaš številko na seznamu okuženih, cepiti cepiti cepiti,.... ...včasih smo ta "covid" zdravili z raznimi vročimi čaji z obilico limoninega soka ter medom, pa še kakšnim šnopčkom, v novejšem času pa z daleron, coldrex, itd... ...tu nekaj ne štima.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Ytbnd in Matey

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.592
11.665
113
kod Džej-Zija
od samega začetka te norije mi ni bilo jasno zakaj se toliko poudarja izguba vonja v povezavi s covid, korona, kakorkoli se temu sploh prav reče; v preteklih letih, ko o covidu, razen medicincev mogoče, še nihče ni vedel da sploh obstaja, sem ob vsakem močnejšem prehladu izgubil vonj, pa najbrž nisem edini ? Zdaj je pa kar naenkrat izguba vonja avtomatsko covid, sledi testiranje, karantena ker si kužen kot gobavec, povečaš številko na seznamu okuženih, cepiti cepiti cepiti,.... ...včasih smo ta "covid" zdravili z raznimi vročimi čaji z obilico limoninega soka ter medom, pa še kakšnim šnopčkom, v novejšem času pa z daleron, coldrex, itd... ...tu nekaj ne štima.
Res je. Namreč to, da nekaj ne štima. V TVOJI GLAVI!!!

• Ljubezen
Reactions: Matey