Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.290
4.730
113
Ne ona je kupila covid test Negativ, obstaja pa oni drugi positiv.
Pol je pa sreča katerega ravno v roke dobiš.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.772
17.166
113
od samega začetka te norije mi ni bilo jasno zakaj se toliko poudarja izguba vonja v povezavi s covid, korona, kakorkoli se temu sploh prav reče; v preteklih letih, ko o covidu, razen medicincev mogoče, še nihče ni vedel da sploh obstaja, sem ob vsakem močnejšem prehladu izgubil vonj, pa najbrž nisem edini ? Zdaj je pa kar naenkrat izguba vonja avtomatsko covid, sledi testiranje, karantena ker si kužen kot gobavec, povečaš številko na seznamu okuženih, cepiti cepiti cepiti,.... ...včasih smo ta "covid" zdravili z raznimi vročimi čaji z obilico limoninega soka ter medom, pa še kakšnim šnopčkom, v novejšem času pa z daleron, coldrex, itd... ...tu nekaj ne štima.
Ob vsakem močnejšem prehladu si izhubil vonj? Morda zaradi zamašenega nosa, to je pa tudi vse. Zdaj imaš pa ljudi z normalnim "ventiliranjem" pa nimajo ne vonja ne okusa, nekateri malo časa, nekateri že več kot eno leto, za povrh vsega se pa nekaterim zgodi, da ko dobijo nazaj vonj in okus je ta popolnoma "popačen" in vse vonjajo kot gnijoče/zažgane smeti.

Kar se pa zdravljenja s čaji pa coldrexi tiče - model, pri prehladu to res deluje ampak pazi to - COVID NI PREHLAD.

BTW - kako kaj zdrobljeno steklo v tvoji rami in magnetizem na splošno? Zdaj že lahko spiš naliman na hladilnik tako kot kalbo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.772
17.166
113
Ja sporočila bo svojim zvestim sledilcem, da jo je gripa spravila v bolnica, kaj pa drugega, saj ne bi bila prva. Ko bi ji pa PCR test v bolnici potrdil covid, bi bil pa to seveda rezultat zarote, kot je že pisal en uporabnik na forumu: pač "zamešajo" nalepke z imeni na vzorcih ali pa bi postala - kot trdi en butast uporabnik - žrtev namerne okužbe, kakršne izvajajo v bolnicah.

• Všeč mi je
Reactions: zino

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
antivakserji zjebali vse zadnji 2 leti, zdaj pa pravijo naj se nehamo o tem pogovarjat. pa to glih pred tem, ko bo zopet šlo v višave dneve okužbe.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.526
7.264
113
Ja, poroca iz terena, brez cenzure, kot “main” mediji.
Kaj se gre policija v AU je res podn, recimo:

• Jezen sem
Reactions: javr

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Zdj si pa zamisli petkove kolesarje...pa zdj stevanović ekipo tam dol :evil:
Nasledni teden ni nobenega več...