Ti od prepira in fajta z menoj stopi?Medtem ko johan omedleva od sreče, ko sliši o rekordnih kolonah na mejah, je resnica takšna, da rekordne kolone ni enako rekordnemu obisku.
Priponke
Nazadnje urejeno:
Ti od prepira in fajta z menoj stopi?Medtem ko johan omedleva od sreče, ko sliši o rekordnih kolonah na mejah, je resnica takšna, da rekordne kolone ni enako rekordnemu obisku.
johannes, si ti na lošinju mogoče??Ti od prepira in fajta z menoj stopi?
To so počeli tudi prej. V še višjih številkahHrčki to na črno handlajo ne ti njim.
Da podam rezime: v sredo ob 14:16 sem vstavil paketek (7X7X20 cm) v paketomat pri MOLu na Teznem. Paket so vzeli iz paketomata po 19 urah - torej naslednji dan v četrtek, ko so ga razvrstili na trak za HR. Ker čez vikende ne delajo, je bila dostava danes dopoldan - bravo! Torej če ne oddate v ponedeljek ali torek dopoldan, lahko mirno računate na dostavo po 4+ dneh."Kako dolgo traja, da GLS dostavi paket?
Domači paketi po navadi pridejo na cilj naslednji delovni dan po oddaji paketa. Za dostavo v sosednje evropske države je standardni rok dostave po navadi od 24 do 48 ur, za skoraj vse bolj oddaljene države pa od 72 do 120 ur. GLS dostavlja pakete od ponedeljka do petka med običajnim delovnim časom. Odkrijte, kje je trenutno vaš paket in kdaj bo dostava predvidoma opravljena.
Sledenje paketom"
Tole sem že zadnjič prebral. Moram povedat, da ima Miha odlične kolumne, ampak tokrat je mal usekal mimo. Spravil se je na zaposlene, ki ne morejo popolnoma nič, ama nič narediti. Kolovodje v Mariboru terajo svoje, oni določajo pravila in zaposleni moramo tako delati. Sistem je tako postavljen, žal. Srednjeveška miselnost, srednjeveška oprema, srednjeveška plača......![]()
Miha Mazzini: Kako razmišljajo pri Pošti Slovenije?
Dolgo sem okleval, ali naj pišem o Pošti Slovenije, saj se je prelahko norčevati iz nekoga, ki je videti povsem izgubljen v vesolju. A ker smo njihove storitve prisiljeni uporabljati, se smeh nenadoma spremeni v globoko depresijo.siol.net
Kakšna srednjeveška oprema? Naš poštar se vozi kot car z električnim avtomobilčkom. Ko sem ga vprašal, zakaj se drugi še vedno mučijo z mopedi, je dejal, da drugi poštarji teh avtomobilčkov ne marajo.Tole sem že zadnjič prebral. Moram povedat, da ima Miha odlične kolumne, ampak tokrat je mal usekal mimo. Spravil se je na zaposlene, ki ne morejo popolnoma nič, ama nič narediti. Kolovodje v Mariboru terajo svoje, oni določajo pravila in zaposleni moramo tako delati. Sistem je tako postavljen, žal. Srednjeveška miselnost, srednjeveška oprema, srednjeveška plača......
Tud jaz se vozim s takim avomobilčkom. Da nisem jaz tvoj poštar?Kakšna srednjeveška oprema? Naš poštar se vozi kot car z električnim avtomobilčkom. Ko sem ga vprašal, zakaj se drugi še vedno mučijo z mopedi, je dejal, da drugi poštarji teh avtomobilčkov ne marajo.
Mulo, ki so ga nastavili za direktorja, verjetno še krasti ne zna. Vsi sodelavci so mu že pobegnili.Tudi tiskalniki niso srednjeveški, niti ne telefoni. Plače pa ja... tukaj se pa strinjam. Trenutno se vso vodstvo menjuje, ampak če bo M. Mlakar na čelu oziroma na pomembni poziciji bodo pa tudi plače ne samo srednjeveške, ampak kamenodobne.
Ok, če ti veš od mene, pol bo pa že držalo...Tudi tiskalniki niso srednjeveški, niti ne telefoni. Plače pa ja... tukaj se pa strinjam. Trenutno se vso vodstvo menjuje, ampak če bo M. Mlakar na čelu oziroma na pomembni poziciji bodo pa tudi plače ne samo srednjeveške, ampak kamenodobne.
Pa čakanje na dežju ali pripeki minimalno 2 uri, kot v Mariboru.V Domžalah je cena hitrega testa 9.5 EUR. Za ta denar dobiš tudi sprintano potrdilo.