Od kdaj pa Kaco odreja ukrepe?On je samo vladni zvočnik.
večkrat je bilo slišati kako govori v 1. obliki. JAZ odsvetujem, jaz pripročam, itn...
Od kdaj pa Kaco odreja ukrepe?On je samo vladni zvočnik.
On predstavlja vlado. Kokr mu je PR šibu leta 91, so teli njegovi izleti kiks na celi črti.Od kdaj pa Kaco odreja ukrepe?On je samo vladni zvočnik.
Bi pa še tole rekel johan_blond in tomi k te je lajku in ful rad opleta z IQjem.
Kaj k je agenda s tem hebenim virusom ne vem in sem siguren, da nobenmu na vladi to ni dišal. Ne rabiš met pa ravno briljantnega IQ, da pogruntaš medijsko manipulacijo s številkami. Najdejo 20 okuženih ob 1800 testih proti 10 okuženim na 800 testov in prebereš.... Ogromen porast novookuženih... Aja, a res...
Tole s Kacotom in prej Krekom tud ni posrečeno.
A ni bila mariborska bolnica? Pa celo uredil je da je odskodnina sla nazaj bolnici v obliki donacije. Pa vsaj 10x manjsi znesek je bil kot si napisal.
Ne, ne.Ampak se mi ne da kregat.
Za jodlarje od ponedeljka dalje karantena ob vrnitvi iz hrvaške
![]()
Das Ende des Kroatien-Urlaubs
Österreich verhängt wegen stark steigenden Coronafällen ab Montag eine Reisewarnung für Kroatien. Bei Einreisen wird dann ein negativer Corona-Test verlangt. Zagreb bemüht sich derweilen um...www.diepresse.com
Za jodlarje od ponedeljka dalje karantena ob vrnitvi iz hrvaške
![]()
Das Ende des Kroatien-Urlaubs
Österreich verhängt wegen stark steigenden Coronafällen ab Montag eine Reisewarnung für Kroatien. Bei Einreisen wird dann ein negativer Corona-Test verlangt. Zagreb bemüht sich derweilen um...www.diepresse.com
Tam ni noben politik zakurjen k šibica v polo majčki hodu pred kamere.Zgleda imajo tudi tam pokvarjene politike, ki so že z dopusta prišli.
Ta je nora iz marsikaterega drugega razloga.Ta je res dobra. Stari kapitalisti in politki ki so nakradli denar gredo lahko do svojih apartmajev, mladi pa v karanteno.