Vpoklicat 40 tisoč veliko hordo zvezo borcev. Kramp in lopata in kos kruha in liter vode na dan kot včasih.
Bomo ploskali.
Se mi je zdelo, da namiguješ na oni vic - dve luknji za ceno ene.
Kaj se sekiraš,saj z vsakim postom podpiraš to vlado? Zmagal bo "naš"Naši so ostali trije ponudniki, ampak zmagal bo na koncu najbolj naš - CPG Kolektor, ki je itak že dobil pripravljalna dela za 2. tir - matr smo mi ena zarukana država!
To je pa lepa novica.Evo danes so zaključili avtocesto do Gruškovja.
Naredil ceneje kot je bilo ocenjeno.
Mogoče bodo uspeli tudi tunel narediti 2 cevi za ceno 1.
Sicer se izogibam "dvobojem" z vami, ker vem, da ko me zbijete na vaš nivo, me tam seveda z bogatimi izkušnjami premagate, pa vseeno: daj mi en primer ko sem VLADO (neupravičeno) podprl.Kaj se sekiraš,saj z vsakim postom podpiraš to vlado? Zmagal bo "naš"
a tako gre to? z vsakim postom kjer se ne strinjam z napisanim in temu ne oporekam, potem to podpiram?McGiver eeeehm - primerov kolko češ - s vsakim postom, kjer nisi vsekal čez vlado si jo podprl. Ti ultralevi rdeči komunist, ki obožuješ svoja dva tri idola (starega, Lenina in jeklenega, pa še Putina!).
Dokler se naši zmenijo za našo stran tunela, bodo Avstrijci zvrtali že tretjo cev.Ne da se mi vsega brati... Zakaj enostavno ne damo Avstrijcem, da potegnejo še na našo stran? Volk sit in koza cela?
A do prve al do druge.?e..njim dat posel. garant dve cevi..če se zajebejo lahko celo do švice navrtajo
Zanima me komu so bolj v interesu karavanke. Jodlarjem al balkancem?Dokler se naši zmenijo za našo stran tunela, bodo Avstrijci zvrtali že tretjo cev.
Zanimivo...Avstrijci se na vse pretege trudijo da delajo domači izvajalci. Tukaj bi vi pa vse dali tujcem. Samo da priaparaa euro čeprav te bo na dolgi rok stalo 1000
Noben slovenski izvajalec nima več nobene reference za tunele. Zato so vsi v kompanijah s tujci, ki imajo ustrezne licence. Turki pa imajo teh referenc za izvoz.Zanima me komu so bolj v interesu karavanke. Jodlarjem al balkancem?
Pred slabim desetletjem sem napisal da bo slovensko gradbenistvo padlo za pol stoletja nazaj. Ne znamo več gladke ceste naredit, kaj šele tunela. Če pa bo slovenski izvajalec dobil.posel, pa dvomim da bo sam tudi dejanski izvajalec.
Zato pa je drazji od tujcev, ker očitno se dumpinga s tujci pa ne upajo iti (tako kot se.grejo z domačimi podizvajalci)
Bosanci?A še nisi opazila?
Drugače pa preveri baterije v onem detektorju - so zgleda prazne.
Pa glede dokončanja AC pred rokom - zdaj vidite kakšni so to kraji - tako od Boga in oblasti pozabljeni, da še Bosanci hitro delajo, samo, da bi čim prej spizdili od tod.