Sicer že večkrat pojasnjeno. Privat koncesionarji izbirajo profitabilne in "lažje" storitve, ki jih lahko "naštancajo" več.
Vprašal sem te za konkretnega. Ne "oni".Ne, ker so nadljudje.
Samo oni so sposobni delat 16h dnevno.
Eno šilce in je roka mirna.
ne dajo pa sestavin. zanimivo ne.Morda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
mislim, da ti ni jasno kaj in kako je v tej restavraciji in da ti chefa obsojaš, da se v eni restavraciji kompormitira v drugi pa je odličen je absurd, ki ste ga zmožni sproducirati samo... namerno ne bom rekel kdoMorda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
Saj bi rekel da je kriv najemnik restavracije... ampak... kdo sem jaz da bi to ocenjeval.netko ti bi lahko bil standup komik kake streljaš. Ta tvoj chef hodi v restavracijo kjer se je učil počivat, da lahko potem v sosednji restavraciji dela za duplo več plačila. In med tem, ko počiva, ta tvoj chef še malo deli reklamne listke za sosednjo restavracijo.
In kar je najbolj zanimivo, v restavraciji so vse mize postrežene. Sicer je pred vrati vrsta, ampak to ni kuharjev problem. Komur uspe priti v restavracijo, je postrežen. Razen če praviš, da je kuhar kriv, da je zunaj vrsta, da je v restavraciji (pre)malo miz?Ta tvoj chef hodi v restavracijo kjer se je učil počivat, da lahko potem v sosednji restavraciji dela za duplo več plačila. In med tem, ko počiva, ta tvoj chef še malo deli reklamne listke za sosednjo restavracijo.
Se ti en moj primer povem. Po poskodbi bil pregledan v bolnici kjer mi je tecna in navelicana zdravnica rekla kaj me sploh pošiljajo tja me pregleda v 2min in reče vse ok. Če pa hočem prave rezultate pa naj grem privet.mene ne moti, da dela popoldan... moti me razlika v efektivnosti na različnih delovnih mestih....
Popoldan je lahko "norma" veliko boljša kot dopoldan... ker ni nobene kontrole koliko naredi v javni ustanovi... ker če bi se dopoldan preveč delalo, bi zmanjkalo dela za popoldan...
Pa vem, da so tukaj krive zavarovalnice, ki plačajo XY posegov, ampak realno je to začaran krog, ki pa, realno, zdravnikom zelo ustreza...
Začaran krog, ki ustreza vsem udeležncem, ki so prikopljeni na ZZZS zizo, od zdravnikov, preprodajalcem medicinskega materiala, podjetnikom, ki so odkrili "privat" zdravstveni trg, ki je v resnici na koncesijo...
Pa ne sedaj, da to zdravniki poskušajo spremeniti, ker vedno ko stavkajo, je prvih 5 postavk denar...
to je to kar je hudo narobe in v tem primeru je lahko tudi zdravnica gnilo jabolko, ampak take je treba ustrezno obravnavatSe ti en moj primer povem. Po poskodbi bil pregledan v bolnici kjer mi je tecna in navelicana zdravnica rekla kaj me sploh pošiljajo tja me pregleda v 2min in reče vse ok. Če pa hočem prave rezultate pa naj grem privet.
Ker ni bilo boljše sem šel privat. A glej ga zlomka tam je bila ista zdravnica. Zelo prijazna z ogromno casa in mi je v 15min pregleda kazala kaj vse je poskodovano.
Tako da sem na koncu imel dva popolnoma razlicna izvida od iste zdravnice. Ko sem sel do njenega "sefa" pa sami izgovori.
Ko sem sel do njenega "sefa" pa sami izgovori.
Morda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
