Beraški zdravniki

  • Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.791
4.009
113
Sicer že večkrat pojasnjeno. Privat koncesionarji izbirajo profitabilne in "lažje" storitve, ki jih lahko "naštancajo" več.
 
  • Všeč mi je
Reactions: cvetka2

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.592
1.627
113
Ne, ker so nadljudje.
Samo oni so sposobni delat 16h dnevno.
Eno šilce in je roka mirna.
Vprašal sem te za konkretnega. Ne "oni".
Torej: "super, da si mi rešil ženo, ampak te preziranm, delaš lahko samo tam, kjer ti dovolim. Pa klinc gleda ženo, če boš šel privat, glavno da na dveh koncih ne služiš."

Jup, tipični levičar. Ker nima za burek, ne privošči nikomur drugemu, da gre v restavracijo.
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: aljoman

sousis

Guru
16. nov 2019
1.755
1.184
113
Morda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
 

tomi

Guru
1. sep 2007
19.317
10.406
113
MB
Morda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
ne dajo pa sestavin. zanimivo ne.
 

netko

Guru
25. jul 2007
7.317
2.681
113
Morda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
mislim, da ti ni jasno kaj in kako je v tej restavraciji in da ti chefa obsojaš, da se v eni restavraciji kompormitira v drugi pa je odličen je absurd, ki ste ga zmožni sproducirati samo... namerno ne bom rekel kdo

ta chef se je učil v restavraciji kjer ga ne morejo podpreti do te mere, da postreže vsem ljudem, ki v vrsti spredaj čakajo, zato se je odločil, da bo svoje dobrote po koncu delavnika v restavracij, ki ga ne dohaja delil še v eni drugi restavraciji... v obeh je enako natančen in v obeh dela toliko kot mu rečejo naj naredi, bolj zagnani pa so verjetno tudi v vlogi da si sami rečejo koliko bodo naredili, saj se druga restavracija imenuje po njih...

no obstaja še nekaj drugih vzgibov v tej štoriji ampak v grobem pa je tako