Morda bi bilo manj pripomb, če bi kuhar burek pripravil enako okusno in natančno kot v restavraciji, saj je v obeh primerih plačan za svoje kuhanje. Za burek je celo plačan iz denarja vseh državljanov, ki mu še opremo kupijo in kuhinjo postavijo.
mislim, da ti ni jasno kaj in kako je v tej restavraciji in da ti chefa obsojaš, da se v eni restavraciji kompormitira v drugi pa je odličen je absurd, ki ste ga zmožni sproducirati samo... namerno ne bom rekel kdo
ta chef se je učil v restavraciji kjer ga ne morejo podpreti do te mere, da postreže vsem ljudem, ki v vrsti spredaj čakajo, zato se je odločil, da bo svoje dobrote po koncu delavnika v restavracij, ki ga ne dohaja delil še v eni drugi restavraciji... v obeh je enako natančen in v obeh dela toliko kot mu rečejo naj naredi, bolj zagnani pa so verjetno tudi v vlogi da si sami rečejo koliko bodo naredili, saj se druga restavracija imenuje po njih...
no obstaja še nekaj drugih vzgibov v tej štoriji ampak v grobem pa je tako