Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.960
5.299
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
srce-1.gif

Če te bodo hoteli mobiizirat, (ker na tole mularijo se človk pač ne more zanest, da ne bodo bežali čez ograjo, če jo bo treba obranit), te lahko srkijem pod svojo pojstlo (na njej mam že zasedeno
tongue-1.gif
)

Največji nestrpneži so tisti, ki se samooklicujejo za strpne

Floki

Guru
6. sep 2007
10.271
3.287
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Daj mi prosim naslov kje dobim 7,62 ali 5,45 kaliber, da se bom lahko branil?! Kupim, ne rabi biti zastonj!
Rabiš še 240€ kolikor pride zdravniški pregled in izpit za nošenje orožja
wink-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
ksz

Če gledam dogodke današnjega dne (ter nekaj dogodkov v zadnjih dneh), se mi zdi (upam, da se ne motim),
da se dela (v sklopu EU) na tem, da:
- se zaščiti schengenska meja z ograjo.

Zakaj se mi tako zdi?
- v Slovenijo je na pomoč prišlo sicer malo policistov in vojakov iz drugih držav, ampak so prisotni iz mnogih (držav),
- ograja se bo postavila. Sicer je to bilo izrečeno zelo blago, ampak povedano je bilo. Lahko se stopnjuje,
- Avstrija je takoj pozdravila to dejanje in izrekla 100 % podporo. To nekaj pove in njeni policisti so že tu,
- Angelčka je takoj zatem rekla, da bi morala EU zaščititi po dejanju Slovenije ne le schengen, ampak zunanje meje EU,
- tisto z vračanjem migrantov po dublinski pogodbi je po mojem rekla zato, da se ta zaščita meje EU dejansko začne izvajati. Bolj kot grožnjo, kot pa zamisel o udejanjanju tega.
- Orban je tiho. Je pa po mojem eden glavnih svetovalcev za dejanja naslednjih dni.

Glavni problem vidim v Milanoviæu, ki je pušnil volitve, je zdaj besen in bo delal škodo, kjer jo lahko. In to je zdaj najlažje nam.
"Šaral" - raztroseval bo migrante po vsej meji z nami, ki pa je ne moremo kontrolirati.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.960
5.299
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz

Glavni problem vidim v Milanoviæu, ki je pušnil volitve, je zdaj besen in bo delal škodo, kjer jo lahko. In to je zdaj najlažje nam.
"Šaral" - raztroseval bo migrante po vsej meji z nami, ki pa je ne moremo kontrolirati.

ČE se bo EU vzela v roke in dejansko naredila kar si napisal...zaščitila Šengen....potem si ga bo lahko samo šprudlal za mejo

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
eazy, si gledal prispevek na Planet TV ravnokar ob 21:20? Intervjujali so Sirsko družino, ki v Sloveniji živi že 12 let in fenomenalno govori slovensko.

Poglej si ga in mi odgovori na par vprašanj:

- kako komentiraš to, da Sirec sam pove, da je v prvem begunskem valu bilo samo 20% pravih Sircev, v zadnjem begunskem valu pa samo 5% ?
- kako komentiraš to, da Sirec sam pove, da ni cela Sirija v izrednih razmerah in življenje poteka povsem normalno (z izjemo visokih cen)?
- kako komentiraš to, da Sirec sam pove kaj si sploh misli naša vlada, ko niti svojih ljudi ne moremo nahraniti in poskrbeti zanje, zdaj pa bomo skrbeli za tujce? Pravi, da bo zaradi tega migrantskega vala trpela Evropska populacija.
- rekel je tudi, da je ogromno takih, ki dejansko iščejo samo dober zaslužek, ne pa da bežijo pred vojno. Kako komentiraš na to?

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Kaj, pa če bi EU rešila problem pri izvoru le tega... Počisti Sirijo in Irak od ISISa in Al-Kaide... Sodeluje pri obnovi obeh porušenih držav ekonomska priložnost ), vrne begunce domov in stvar je rešena.... Ups.. Saj res... EU nima vojske.. Ups, saj res... EU nima zunanje politike... Ups, saj res... EU ima vojaške baze neke druge države na svojih ozemljih zato ni ne jajc, ne volje, da o neki suverenosti niti ne govorim...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
aja ne, to ne vem. Najbrž ne. Čeprav se erikson včasih obnaša kot da bi imel kalamar.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj meni se tudi ne zdi, samo ti si odgovarjal ericsonu in napisal v odgovoru eazy.
Samo za to gre.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj ni pomembno. Sem mislil, da je ista oseba.
Drugače je pa devet postov nad tvojim zadnjim na tej strani.

Prejšnji.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.