Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
eazy, si gledal prispevek na Planet TV ravnokar ob 21:20? Intervjujali so Sirsko družino, ki v Sloveniji živi že 12 let in fenomenalno govori slovensko.

Poglej si ga in mi odgovori na par vprašanj:

- kako komentiraš to, da Sirec sam pove, da je v prvem begunskem valu bilo samo 20% pravih Sircev, v zadnjem begunskem valu pa samo 5% ?
- kako komentiraš to, da Sirec sam pove, da ni cela Sirija v izrednih razmerah in življenje poteka povsem normalno (z izjemo visokih cen)?
- kako komentiraš to, da Sirec sam pove kaj si sploh misli naša vlada, ko niti svojih ljudi ne moremo nahraniti in poskrbeti zanje, zdaj pa bomo skrbeli za tujce? Pravi, da bo zaradi tega migrantskega vala trpela Evropska populacija.
- rekel je tudi, da je ogromno takih, ki dejansko iščejo samo dober zaslužek, ne pa da bežijo pred vojno. Kako komentiraš na to?
gre za nacista, rasista in xenofoba, ki širi sovražni govor, kar mora tožilstvo preganjati po javni dolžnosti.
cheer.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa

V bistvu je tole pravzaprav edini način, da se privadijo na našo kulturo, le rok eno leto je alo prekratek. Države, ki ilegalce sprejemajo, bi namreč v prvi vrsti morale ilegalce razseliti tako da imajo minimalne medsebojne stike in jih zaposliti vsaj za deset ur dnevno. Učenje jezike, učenje kulture, izvajanje določenih del. Če pa dopistijo formiranje grup, bodo začeli izvajati kriminalna dejanja, sploh, ker bodo v begunskih centrih imeli vso oskrbo in časa na pretek za izmišljanje neumnosti in učenje, kako ogoljufati sistem.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
http://golden-dawn-internation...enocide-of.html
Citat:

Among the winners of the award, the Federal Chancellor of Germany Angela Merkel (2010) and the President of Latvia Vaira Vike-Freiberga (2006), are included.

http://www.rtvslo.si/svet/nemc...ce-eu-ja/378348
Citat:

Nemčija namerava sirske prosilce za azil v skladu z dublinsko uredbo vračati v druge članice EU-ja, preko katerih so prišli, z izjemo Grčije.

Tukaj pa res ni več nobenega smisla. Slovenija jih naj drži na meji šengena iz ene strani, na drugo notranjo stran meje jih bi pa oni nazaj poslali.
stupid-1.gif

Naj si Merklca te sporazume vtakne v rit, ker itaq nobeden sporazum, zakon EU več ne velja. Pakistanci so rekli, da nobenega begunca nočejo nazaj. Lepo. Svojih nočejo. Nazadnje bo treba dat ograjo okol in okol države.
Bi pa postavil vprašanje tukaj. Iz drugega kota
Kaj bi se moralo zgoditi oz. kako rešiti, da se stanje normalizira brez nekega vpliva na bodočnost'?

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
najprej je bilo strogo zaupno da se ograja kupuje.
Zdaj je strogo zaupno kje se bo postavila.
Da pa bomo obdržali humanitarno držo in evropski obraz, ne bo visoka neprehodne madžarske 4 metre, ampak demokratičnih slovenskih meter osemdeset.
In tudi nismo tako nevzgojeni kot Madžari, ki so ograjo najprej postavili in potem šele na naše uradno vprašanje "a je to ograja" odgovorili z "da", ampak smo naše ljube in drage sosede 'rvate o tem obvestili vnaprej. Da bodo vozili migrante na mejo 25 ur na dan.
Ne rabimo muslimanskega korana. Butalci so naš koran, neizčrpen vir modrosti slovenskih vojvod.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Ideja - begunske centre bi morali postaviti zraven ciganskih naselij. Ilegalci bi bili v dveh dneh okradeni do gat (če jih imajo) in zbrisali domov kolikor bi jih nosile noge.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

Kaj bi se moralo zgoditi oz. kako rešiti, da se stanje normalizira brez nekega vpliva na bodočnost'?

Samo mene za premierja s polnimi pooblastili. Za določen čas, ker me politika ne zanima in mi gre na bruhanje.
Zgolj za zaščito in obrambo Slovenije.
Potem pa klasične volitve naprej.

Bi vse uredili v nekaj mesecih. Vključno z manjšino imenovano "naddržavljani".
Zakon je zakon. In za vse enak.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.271
3.287
113
Gospa Merkl pravi, da bodo begunce začeli vračati v države vstopa v EU
hysterical-1.gif
, zdaj pa samo upajmo, da je vseh 170 tisoč, ki so šli skozi Slovenijo dobilo azil pri njih ker drugače najbolje da postavimo še ograjo na avstrijski meji ker jih bo tam nazaj več prišlo skozi.

Bravo naši
hysterical-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Žal ne gre tako.

Kot prvo te zablokirajo mediji, potem foteljčkarji, ...

Me pa zanima (kakor je pisalo, da so k postavljanju ograje vabljeni tudi domačini), če se lahko jutri pridružim. Kje bi lahko to izvedel?

Po 13.00 imam čas. Lahko nekaj dni.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
slovenska ograja je tako idiotsko zastavljena, da je že vnaprej obsojena na propad. Hrvati bodo preprosto vozili na tisoče migrantov na dele slovensko-hrvaške meje, kjer ograje ne bo, in pokazali proti Sloveniji. Kar bo slovensko vlado nedvomno presenetilo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

Samo mene za premierja s polnimi pooblastili. Za določen čas, ker me politika ne zanima in mi gre na bruhanje.

torej, kako te postavimo na položaj??

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Me pa zanima (kakor je pisalo, da so k postavljanju ograje vabljeni tudi domačini), če se lahko jutri pridružim. Kje bi lahko to izvedel?

Po 13.00 imam čas. Lahko nekaj dni.
pomoje bi bilo dobro, da pokličeš na eno obmejno občino in se javiš. Mislim, da ima občina Brežice največ meje s Hrčki

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
slovenska ograja je tako idiotsko zastavljena, da je že vnaprej obsojena na propad. Hrvati bodo preprosto vozili na tisoče migrantov na dele slovensko-hrvaške meje, kjer ograje ne bo, in pokazali proti Sloveniji. Kar bo slovensko vlado nedvomno presenetilo.

Saj podobno nas kar nekaj piše.

Samo če resno razmišljamo o preventivi (pustimo lovce, ki niso zanemarljiv faktor), bi lahko z neoboroženim načinom dosegli kar nekaj (navadni državljani).
Danes sem že omenil, da bi lahko mularija na Playstationih in Xboxih (ob meji), dala zvočnike na okna in igrala igrice (omenil sem Call of Duty).
Tam poteka igra na bojišču, zvoki strelov in granat so pravi.

Sem prepričan, da če jo zdajle zaženem, dam woofer na polovico, bo čez nekaj minut tu specialna policijska enota.

Torej, za začetek?

Bomo samo čakali, ali igrali igrice.

Če je kdo ob meji nima, mu podarim. Imam dve viška.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

torej, kako te postavimo na položaj??

Pravzaprav sem Gavranu odgovoril napačno. Na enako vprašanje, kot si ga zastavil ti.

Če lahko neoborožena množica ljudi, ki jih je za eno nogometno igrišče, izniči vse evropske zakone o prehodu meje, bi lahko tudi mi izničili zadnje volitve (ne leti na aktualno vlado, ampak na vse) in za nekaj mesecev prevzeli oblast. Samo za sprejem nekaj zakonov in pooblastil policije in vojske.
Saj jo vrnemo nazaj čez tri mesece, ko bo postavljen 7 meterski betonski zid med Hrvaško, izgnani paraziti iz šiptarije, ki so tu z lažnimi delovnimi dovoljenji, cigani pa prizemljeni in se zavedali, da se ne krade. Drugače za njih šeriat, kot bo, če tega ne bomo storili.
Pa konec socialnih podpor za migrante od prej, zaradi katerih Slovenija crkuje, sami pa na naš račun zidajo hiše v svoji vukojebini.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
bonk.gif
otrok pejt ti rajš Call of Duty igrat kot pa da take bedarije pišeš.

Nisem otrok. Pač iščem možnosti. V zakonskem okviru. In ideja bi delovala.

Kaj pa ti narediš?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.