Ne. Zate ima oblast za razliko od imograntov pripravljen solzilec, vodni top, visoke denarne kazni...(že videno), in pa tudi še še nevidene v obliki svinčenih kroglic.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Če lahko neoborožena množica ljudi, ki jih je za eno nogometno igrišče, izniči vse evropske zakone o prehodu meje, bi lahko tudi mi izničili zadnje volitve (ne leti na aktualno vlado, ampak na vse) in za nekaj mesecev prevzeli oblast. .
Ne vidim razloga, da bi bilo konec z nami. Glede na to, da si Nemčija samovoljno razlaga dogovore (ne bi vračali v prvo EU državo, ki je seveda Grčija (kolikor vem tam zaenkrat še ni vojne)), si lahko tudi mi dovolimo samovoljo in recimo vlake in avtobuse obrnemo na meji. Pa naj se j... In sem prepričan, da nas bodo pri tem tudi begunci podprli, saj jim komunistična in revna Slovenija ni cilj.Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...kzs
Konec je z nami. Hvala cerar.
http://www.rtvslo.si/svet/nemc...ce-eu-ja/378348
Zakaj?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Bice onog rata, a?![]()
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Btw, še dobro, da ni JJ na oblasti, ker če ne bi že bili protesti za fašistoidno potezo postavljanja ograje. Kaj pa kaj Radio Študent dela zadnje čase? A je že kdo izmed njih šel pomagat v Dobovo?
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Situacije se zaostruje tako kot smo napovedovali! Ko bodo postavljene ograje,bodo migrantje udarli na mejne prehode in nam zaprli ter onemogočali gospodarsko dejavnost.Ljudje bodo zmrzovali,mi pa ne bomo mogli jih oskrbet.Edina rešitev,da preusmerijo pot kam drugam !
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Ne. Zate ima oblast za razliko od imograntov pripravljen solzilec, vodni top, visoke denarne kazni...(že videno), in pa tudi še še nevidene v obliki svinčenih kroglic.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Če lahko neoborožena množica ljudi, ki jih je za eno nogometno igrišče, izniči vse evropske zakone o prehodu meje, bi lahko tudi mi izničili zadnje volitve (ne leti na aktualno vlado, ampak na vse) in za nekaj mesecev prevzeli oblast. .
Tvoje ideje so grožnja oblasti, in oblast z vsemi sredstvi ščiti svojo pozicijo. Ilegalni prehodi oblasti ne škodijo, jo ne ogrožajo.