Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.271
3.287
113
Prašiče fotram.........s surovim mesom
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
sej verjetno bi nekaj časa delovalo. Sam prvo bi imel na dvorišku zraven SEP še kakšene lažne humanitarce, pa kakšno sliko bi zraven zmontiral, kjer je polno mrtvih.... Zdej pa ti dokaži, da metek ni šel iz monitorja vn

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Samo štart v okviru naših zmožnosti pa je.

Jaz sicer jutri ne bom rinil v Brežice,ker bi prišel ob večeru.
Pojutrišnjem pa grem zjutraj.
Bom naredil vse, kar lahko za Slovenijo.
Ostali pa dajte tudi, da vam otroci ne bodo nekoč očitali, da niste naredili nič.

Včasih so naši predniki žrtvovali vse, kar so imeli, da smo zdaj Slovenci.
Bomo pozabili to ?
Tudi v vojni za Slovenijo je nekaj patriotov umrlo.
So umrli zaman?

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Če lahko neoborožena množica ljudi, ki jih je za eno nogometno igrišče, izniči vse evropske zakone o prehodu meje, bi lahko tudi mi izničili zadnje volitve (ne leti na aktualno vlado, ampak na vse) in za nekaj mesecev prevzeli oblast. .
Ne. Zate ima oblast za razliko od imograntov pripravljen solzilec, vodni top, visoke denarne kazni...(že videno), in pa tudi še še nevidene v obliki svinčenih kroglic.
Tvoje ideje so grožnja oblasti, in oblast z vsemi sredstvi ščiti svojo pozicijo. Ilegalni prehodi oblasti ne škodijo, jo ne ogrožajo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.121
113
Lepo rečemo, da ne bomo upoštevali Dublinske pogodbe in izstopimo iz Schengna.

Nemci so jih povabili, zdaj naj jih pa imajo.

Najprej jih povabijo, nam se naserjejo in jih je potrebno lifrati čez državo v stotisočih, zdaj jih pa ne bi več imeli, nam jih bodo pa vračali.

Bo treba še na avstrijsko mejo dati žico in reči, da jih nočemo. Kar naj jih zdaj imajo. 'Refugees welcome'
stupid-1.gif

0,,18481509_303,00.jpg

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.843
10.472
113
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...kzs

Konec je z nami. Hvala cerar.
http://www.rtvslo.si/svet/nemc...ce-eu-ja/378348
Ne vidim razloga, da bi bilo konec z nami. Glede na to, da si Nemčija samovoljno razlaga dogovore (ne bi vračali v prvo EU državo, ki je seveda Grčija (kolikor vem tam zaenkrat še ni vojne)), si lahko tudi mi dovolimo samovoljo in recimo vlake in avtobuse obrnemo na meji. Pa naj se j... In sem prepričan, da nas bodo pri tem tudi begunci podprli, saj jim komunistična in revna Slovenija ni cilj.
grims-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.843
10.472
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Bice onog rata, a?
grims-1.gif
Zakaj?
Na mejo par policajev (pa ne nemških ali avstrijskih), zapora ceste in legitimacija. Ko pride avtobus z begunci se ga samo obrne in pošlje nazaj od koder je prišel. Lahko pa mirno čakajo na avstrijski strani in tam delajo sranje. Ki ga ne bodo delali proti Sloveniji, ker smo ''revni'' in še komunisti zraven.
grims-1.gif

Jaz samo upam, da bo Cerar ugotovil, da lizanje riti Nemčiji (ki se ji sedaj že tudi javno je... za vse ostale) ne pelje v pravo smer in bo potegnil prave poteze, ki bodo v korist Sloveniji, ne pa Nemčiji. Ja, vem, ko bomo to videli bodo že psi leteli.
uf-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Na meji jim bo treba le obrazložiti v katero državo vstopajo, kakšna je situacija tukaj, socialna podpora. Nič druga ne bo potrebno. Če avtobusar ne bo želel obrniti, bo pač naprej šel s praznim busom, ker mu bodo vsi poskakljali dol. Vsaj neka korist od izropane države.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Btw, še dobro, da ni JJ na oblasti, ker če ne bi že bili protesti za fašistoidno potezo postavljanja ograje. Kaj pa kaj Radio Študent dela zadnje čase? A je že kdo izmed njih šel pomagat v Dobovo?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Situacije se zaostruje tako kot smo napovedovali! Ko bodo postavljene ograje,bodo migrantje udarli na mejne prehode in nam zaprli ter onemogočali gospodarsko dejavnost.Ljudje bodo zmrzovali,mi pa ne bomo mogli jih oskrbet.Edina rešitev,da preusmerijo pot kam drugam !

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Btw, še dobro, da ni JJ na oblasti, ker če ne bi že bili protesti za fašistoidno potezo postavljanja ograje. Kaj pa kaj Radio Študent dela zadnje čase? A je že kdo izmed njih šel pomagat v Dobovo?

Če bi bil JJ sedaj na oblasti bi Ljubljana gorela zaradi rdečih smrduhov !!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Situacije se zaostruje tako kot smo napovedovali! Ko bodo postavljene ograje,bodo migrantje udarli na mejne prehode in nam zaprli ter onemogočali gospodarsko dejavnost.Ljudje bodo zmrzovali,mi pa ne bomo mogli jih oskrbet.Edina rešitev,da preusmerijo pot kam drugam !

Kaj se zaostruje? kam pa sedaj udarjajo migranti? a hodijo ilegalno čez??? Hvala bogu, da bojo šli čez mejne prehodne, in da bojo ustrezno popisani.

Sicer pa, čisto slovenceljsko -> Država začne postavljat ograje, župani občin pa začnejo spraševat, če bojo pridobili kakšna dovoljenja in soglasja... Toliko o tem, koliko smo enotni, tud ko je treba nekaj ukrent, se najdejo pacienti, ki zahtevajo soglasja in dovoljenja. In seveda novinarji seveda pograbijo kost in jo glodajo.

In ne vem, od kje tako presenečenje, da bo DE še malo porazedelila migrante po EU? O tem je bilo govora že pred krizo, pred 2 meseci.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Če lahko neoborožena množica ljudi, ki jih je za eno nogometno igrišče, izniči vse evropske zakone o prehodu meje, bi lahko tudi mi izničili zadnje volitve (ne leti na aktualno vlado, ampak na vse) in za nekaj mesecev prevzeli oblast. .
Ne. Zate ima oblast za razliko od imograntov pripravljen solzilec, vodni top, visoke denarne kazni...(že videno), in pa tudi še še nevidene v obliki svinčenih kroglic.
Tvoje ideje so grožnja oblasti, in oblast z vsemi sredstvi ščiti svojo pozicijo. Ilegalni prehodi oblasti ne škodijo, jo ne ogrožajo.

Žal se moram s temle kar strinjati. Takoj, ko bo oblast začutila, da jih ogrožaš, boš namesto ilegalcev ti postal nevarnost za državo.
Sicer pa je voda, pa čeprav samo iz gasilskih cevi, tudi primerno orožje za obrambo meje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.