Ne jaz bi samo omejil sodelovanje ljudem ki zalite druge ob tem pa ne znate logicno in artikulirano pojasnit kaj sploh zelite. Tebe ocitno moti to da policija ne pocne samo tega kar ji zakon dovoljuje (kar lahko razumem), hkrati pa te moti ker jaz zagovarjam da policija ne sme pocet nicesar izven zakonsko dovoljenega. A se drogiras?Se ve. TI bi vse zbrisal, ki se ne strinjajo s tabo. Kako tipično za nekoga tvojega kova. Samo še taka "policija" se manjka na forumu.
Spet se brukaš. Kako malo je potrebno, da pokažeš svoj jaz. Na žalost tvoja policija NE počne samo to kar ji zakon izrecno dovoljuje.
pa tud ostali tvoji prispevki zoper ostale uporabnike so na nivoju prepira petletnika ki je dva pira spil.
Priznam da sem ze pomislil da si na nek nacin hendikepiran in enostavno drugace razumes kar mi tu gor pisemo. Sam pol je tvoje skrbnike mal za povprasat ker ti ne delajo usluge s temle svobodnim izrazanjem.
Resno, da nekdo kontinuirano take bedarije pise more bit v stanju zmanjsane pristevnosti. Al si to sam(i) povzrocate z alkoholom al je pa neka bolezen zadaj.
In ker ne vem kaj ti v resnici je, se bom vzdrzal kakrsnihkoli komentarjev v bodoce, zivljenje te ze itak dovolj tepe ocitno.
Ce te pa kdo pozna pa da dejansko ve da si bogi ti pa se unga medvedka v uniformi poslem po posti.