bedaki na cesti

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.143
2.186
113
To izjavi največji bedak v temi o bedakih:valjamse:Jaz sem ti podal razlog zakaj si ga dobil ti pa tega nisi bil sposoben.

Če sem jaz največji bedak v tej temi, zaradi ene napačne interpretacije zakona (zmoto sem pozneje tudi priznal), potem nam gre odlično. Bi si pa seveda želel, da bi bil zakon drugačen.

Ti si ga dobil zaradi nepotrebnega žaljenja. Tvoj modus operandi vidim, ne jemljem osebno.

• Haha
Reactions: ViLiam

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.277
6.189
113
Če delajo pizdarije v prometu mladoletniki, se jih ustavi, identificira, moped na prešo, starši pa kazen.

In ob ponavljanju jim vzameš vozniško.

Da se, ampak se noče.Zakaj ne, je drugo vprašanje.

Ker če ne bo država skozi svoje organe ukrepala, bo ukrepalo ljudstvo, tisti, ki jim gredo pizdarije na živce.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.622
333
83
Tole lovljenje me je spomnilo ne enega dirkača izpred nekaj let, ko so ga večkrat neuspešno lovili po AC in poslavljali barikade. Se mogoče kdo spomne tega? Na koncu se mi zdi da so ga ujeli na primorski AC - nek italjan ali romun ali nekaj, z neki Audijem...

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.143
2.186
113
Tole lovljenje me je spomnilo ne enega dirkača izpred nekaj let, ko so ga večkrat neuspešno lovili po AC in poslavljali barikade. Se mogoče kdo spomne tega? Na koncu se mi zdi da so ga ujeli na primorski AC - nek italjan ali romun ali nekaj, z neki Audijem...

Mene pa na znamenitega Ghost Riderja. Sicer so krožile govorice, da se je smrtno ponesrečil, ampak je zgleda še živ in prenehal z akcijo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.122
8.932
113
Slo je za zdruzbo iz romunije ki je izvajala drzne tatvine na avtocestah. Srebrn audi s8. Je bil dobljen na koncu, je pa kar nekaj tednov trajalo da je bil dobljen

Corvette

Majstr
6. nov 2008
522
430
63
Če delajo pizdarije v prometu mladoletniki, se jih ustavi, identificira, moped na prešo, starši pa kazen.

In ob ponavljanju jim vzameš vozniško.

Da se, ampak se noče.Zakaj ne, je drugo vprašanje.

Ker če ne bo država skozi svoje organe ukrepala, bo ukrepalo ljudstvo, tisti, ki jim gredo pizdarije na živce.
Easier said than done. Mladoletnike na skuterjih lahko (u)lovijo samo policisti na motorjih. Ali pa naključni Alteraš s cegli v cekarju :fredi:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jendomen in luciano

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
455
-932
28
Če sem jaz največji bedak v tej temi, zaradi ene napačne interpretacije zakona (zmoto sem pozneje tudi priznal), potem nam gre odlično. Bi si pa seveda želel, da bi bil zakon drugačen.

Ti si ga dobil zaradi nepotrebnega žaljenja. Tvoj modus operandi vidim, ne jemljem osebno.
Kdo pa misliš, da tebe jemlje resno. Jaz se tega zavedam ti se pa ne. Jaz to počnem z namenom ti pa ne:valjamse:

Ne da si bedak samo te teme, ti si največji bedak tega foruma, pa ne samo tega, tudi slotecha in vseh ostalih na katerih se bašeš zraven, popolnoma povsod kjer nimaš blage veze! Očitno so te doma siti in te nobeden ne jemlje resno, pa se moraš zato sproščat po forumih.
Ne vem pa zakaj bi bilo žaljenje v temi z naslovom bedaki, če te označim za bedaka. Potem je cela tema žaljenje

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: jest5 in delavec44