bedaki na cesti

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.147
2.189
113
To izjavi največji bedak v temi o bedakih:valjamse:Jaz sem ti podal razlog zakaj si ga dobil ti pa tega nisi bil sposoben.

Če sem jaz največji bedak v tej temi, zaradi ene napačne interpretacije zakona (zmoto sem pozneje tudi priznal), potem nam gre odlično. Bi si pa seveda želel, da bi bil zakon drugačen.

Ti si ga dobil zaradi nepotrebnega žaljenja. Tvoj modus operandi vidim, ne jemljem osebno.

• Haha
Reactions: ViLiam

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.277
6.189
113
Če delajo pizdarije v prometu mladoletniki, se jih ustavi, identificira, moped na prešo, starši pa kazen.

In ob ponavljanju jim vzameš vozniško.

Da se, ampak se noče.Zakaj ne, je drugo vprašanje.

Ker če ne bo država skozi svoje organe ukrepala, bo ukrepalo ljudstvo, tisti, ki jim gredo pizdarije na živce.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.622
333
83
Tole lovljenje me je spomnilo ne enega dirkača izpred nekaj let, ko so ga večkrat neuspešno lovili po AC in poslavljali barikade. Se mogoče kdo spomne tega? Na koncu se mi zdi da so ga ujeli na primorski AC - nek italjan ali romun ali nekaj, z neki Audijem...

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.147
2.189
113
Tole lovljenje me je spomnilo ne enega dirkača izpred nekaj let, ko so ga večkrat neuspešno lovili po AC in poslavljali barikade. Se mogoče kdo spomne tega? Na koncu se mi zdi da so ga ujeli na primorski AC - nek italjan ali romun ali nekaj, z neki Audijem...

Mene pa na znamenitega Ghost Riderja. Sicer so krožile govorice, da se je smrtno ponesrečil, ampak je zgleda še živ in prenehal z akcijo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.127
8.939
113
Slo je za zdruzbo iz romunije ki je izvajala drzne tatvine na avtocestah. Srebrn audi s8. Je bil dobljen na koncu, je pa kar nekaj tednov trajalo da je bil dobljen

Corvette

Majstr
6. nov 2008
522
431
63
Če delajo pizdarije v prometu mladoletniki, se jih ustavi, identificira, moped na prešo, starši pa kazen.

In ob ponavljanju jim vzameš vozniško.

Da se, ampak se noče.Zakaj ne, je drugo vprašanje.

Ker če ne bo država skozi svoje organe ukrepala, bo ukrepalo ljudstvo, tisti, ki jim gredo pizdarije na živce.
Easier said than done. Mladoletnike na skuterjih lahko (u)lovijo samo policisti na motorjih. Ali pa naključni Alteraš s cegli v cekarju :fredi:

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
457
-932
28
Če sem jaz največji bedak v tej temi, zaradi ene napačne interpretacije zakona (zmoto sem pozneje tudi priznal), potem nam gre odlično. Bi si pa seveda želel, da bi bil zakon drugačen.

Ti si ga dobil zaradi nepotrebnega žaljenja. Tvoj modus operandi vidim, ne jemljem osebno.
Kdo pa misliš, da tebe jemlje resno. Jaz se tega zavedam ti se pa ne. Jaz to počnem z namenom ti pa ne:valjamse:

Ne da si bedak samo te teme, ti si največji bedak tega foruma, pa ne samo tega, tudi slotecha in vseh ostalih na katerih se bašeš zraven, popolnoma povsod kjer nimaš blage veze! Očitno so te doma siti in te nobeden ne jemlje resno, pa se moraš zato sproščat po forumih.
Ne vem pa zakaj bi bilo žaljenje v temi z naslovom bedaki, če te označim za bedaka. Potem je cela tema žaljenje

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: jest5 in delavec44

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.658
1.357
113
Mislim da sem izcrpal vse smiselne komentarje na to temo. Ni prav. / ni lepo / narobe …. Je tako kot je. Zdej lahko mira cerarja glumis in izjavis “narediti morajo vse potrebno …. v skladu s stroko in zakonodajo … ob upostevanju racionalnega pristopa ….” In nabijas v nedogled kako bi moralo biti. To zna vsak. Moral bi biti tudi mir na svetu pa ga ni… pa niso vsi ljudje dobri.

nimam te moznosti ampak ce bi lahko bi te dal v sluzbeno skodo octavio z luckami in enga mulca (ki je prezabit da bi cenil svoje zivljenje) in se pejta lovit. Upajva da vmes ne pade in da motor ne prileti v glavo tvojemu otroku. Sej kriv bo on, ti samo zivi s tem in z vprasanjem a je bilo vredno in kaj si dosegel s tem.
Ce spostovanje policije temelji na tem da odreagira na vsako provokacijo mulca na skuterju pol dajmo take mulce zaposlit in se bodo lovili brezglavo po cestah.
Pa da ne bo nekih dvomov - osebno sem se na AC v kontra smer lovil. Danes se ne bi vec pa ze takrat so me hotli na disciplinsko dat za to. Tip je vseeno pobegnil, ujet je bil na meji, preiskovalni sodnik ga je pa izpustil. Ce bi vmes celno pocil v tvojo familijo bi me verjetno skloftal prvic ko bi me srecal. Pa se razumel bi te.

in ne cudim se ko je treba 20 letnika ki je oblekel uniformo mal nazaj drzat, sam da je treba pa odraslim zrelim ljudem to razlagat me pa mal cudi no.
Da ne bova na dolgo: vem, da po tej zakonodaji ne gre in ne krivim policistov, da je ne kršijo.
Za zadnji primer pa: ne, ne bi tebe krivil. Bi pa poiskal bežečega (ne glede na to a bi počil on ali ti, ki ga loviš) is se mu resno posvetil.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.658
1.357
113

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.127
8.939
113
No in ce bos sel temo mal nazaj prebrat sem se jaz “vzgal” zato ker je brezveze uporabljat argument “policija/sodisce bi morala” ce zakonodaja sploh ne omogoca tega

• Haha
Reactions: ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
457
-932
28
No in ce bos sel temo mal nazaj prebrat sem se jaz “vzgal” zato ker je brezveze uporabljat argument “policija/sodisce bi morala” ce zakonodaja sploh ne omogoca tega

Kaj je zaj tu apollo kriv. Je on zakon spisal? Kolko jaz vem ne. In mimo zakon policaj ne sme in ne more.
Podpira to drhal! Če ne se ne bi vžigal na take bedaste komentarje! Sploh pa ne bi komentiral v takih temah. Halo! Ne ti men, da policaj ne sme ali ne more mimo zakona. Se ti hecaš ali se samo delaš bu-alo.
Če bi imel 5 pik se v takih temah sploh ne bi oglašal. Tako pa se iz posta v post bolj bruka in kaže kdo je-bil? Policaj LOL
Kakor v enih temah pokaže nek plus, v drugih temah vse še 10x poslabša. Tako da na koncu izpade večji bedak kot siromak.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.127
8.939
113
Podpira to drhal! Če ne se ne bi vžigal na take bedaste komentarje! Sploh pa ne bi komentiral v takih temah. Halo! Ne ti men, da policaj ne sme ali ne more mimo zakona. Se ti hecaš ali se samo delaš bu-alo.
Če bi imel 5 pik se v takih temah sploh ne bi oglašal. Tako pa se iz posta v post bolj bruka in kaže kdo je-bil? Policaj LOL
Kakor v enih temah pokaže nek plus, v drugih temah vse še 10x poslabša. Tako da na koncu izpade večji bedak kot siromak.
Ti si zadnji ki na tem forumu lahko komurkoli o pikah razlagas. Ker policija lahko pocne samo to kar ji zakon izrecno dovoljuje.

zal pa tule ni nobene moderacije in maloumnezi tvojega kova (pa razni braneti) dobite moznost svoje umotvore objavljat.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
457
-932
28
Ti si zadnji ki na tem forumu lahko komurkoli o pikah razlagas. Ker policija lahko pocne samo to kar ji zakon izrecno dovoljuje.

zal pa tule ni nobene moderacije in maloumnezi tvojega kova (pa razni braneti) dobite moznost svoje umotvore objavljat.
Se ve. TI bi vse zbrisal, ki se ne strinjajo s tabo. Kako tipično za nekoga tvojega kova. Samo še taka "policija" se manjka na forumu.
Spet se brukaš. Kako malo je potrebno, da pokažeš svoj jaz. Na žalost tvoja policija NE počne samo to kar ji zakon izrecno dovoljuje.