bedaki na cesti

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.764
1.278
113
Če bi bila ta cesta ravna, bi bilo še huja. Zavijanje ceste je eden izmed načinov umirjanja prometa (tako meni stric iz neke organizacije za varnost na cesti), drugači bi bili še vedno kreši, samo pri večji hitrosti in z drugačnimi posledicami, ker pač če imaš za volam nekoga, ki ga tišči, kolikor lahko, potem moraš narediti tako, da bo manj lahko.
Kaj pa vem, če je to res... Kranj - Medvode (na Jeprco) ni slišati, da bi kaj pokalo... Ali pač?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.308
7.716
113
Pač... Iz grabna se ljudi pobira non-stop. Na otocek so se kreteni ze malo privadili in malo pobremzali (kar je njegova naloga in o cemer se sedaj pogovarjamo), so ga pa pojahali ene parkrat se ko je bila cesta v gradnji. Robnike menjali pa stebricek menjali, se preden je bilo fertik. In ravno za to cesto se je šlo, ko je zgoraj omenjeni gospod razlagal, da bi bilo treba ovinke naredit... Ker so jo pac prenovili-preplastili in se hvalili kak je fajn. Nesrec pa vec kot prej.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
158
84
28
A zdaj je dovoljeno tistim na desni, da se ustavijo na odstavne pasu? Ko se dela reševalni pas?

takole ti je pa počasi jasno, zakaj nekateri še vedno:

-ne znajo narediti reševalnega pasu
-nimajo pojma o smernikih v krožnem križišču
-vozijo 60 pri omejitvi 50
-vozijo 60 pri omejitvi 70
-vozijo 60 pri omejitvi 90
-vozijo 105 na prehitevalnem pasu, ko je na desni vse prazno

pa še bi lahko naštevali.......

• Všeč mi je
Reactions: luciano in sad