bedaki na cesti

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.735
11.915
113
kod Džej-Zija
U ti mater, to pa ni bilo prijetno. Pa nič ne moreš, smrt na licu mesta.

Meni se je vtisnil v spomin dogodek izpred mnogo let, tam nekje 20 let nazaj, se mi zdi. Štepanjsko naselje, LJ. Grem v Mercator, srečam modela na športaku, brez čelade se je vozil po Parmski gor in dol. Parmska takrat še ni imela ležečih policajev in cone 30. Grem v štacuno, na betonski ograji trije pubeci, danes bi jim rekli gaserji, četajo. Čez petnajst minut pridem ven, eden od teh treh v histeričnem joku “pa ne Denis, pa ne Denis” (imena se ne spomnim, nekaj takega). Grem naprej, pa se izkaže, da je “Denis” drkaril športaka še malo gor in dol po Parmski, dokler ni iz lokalnega vrtca vzgojiteljica s katrco zapeljala rikverc na glavno cesto. Modela pri njegovih precej na uro izsilila, on premočno zaviral in se znašel na tleh. Z glavo priletel v njeno zadnje kolo (spomnimo, še vedno brez čelade). Game over v trenutku. Potem so kasneje tisti dan gaserčki od svete jeze katrco prevrnili na streho.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.019
17.471
113
Podobno je bilo 2005, ko smo RRC organizirali Street race, je narod hotel čisto pri pisti biti... seveda smo prekinili, dokler se niso odmaknili.
Tisto je bilo čisto adijo pamet ja. Kasneje je bilo bolje ampak...
Kasneje je organizacijo dogodka prevzel Honda club... mislim, da je bilo še dvakrat, potem ne več. Mislim, da novi lastnik letališča (ne pa tudi piste) ni pustil, ali bil preveč pohlepen glede nadomestila.
... ja, zaradi denarja je šlo vse v k. Pa če se prav spomnim, ni bila krivda zgolj na lastniku ampak je več soudeleženih pri organizaciji hotelo (pre)velik kos pogače pa je šlo vse rakom žvižgat. Škoda.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.511
1.474
113

Kot so še sporočili s PU Nova Gorica, je glede na sedanje ugotovitve do trčenja dveh osebnih avtomobilov prišlo tik pred državno mejo s sosednjo Italijo (nekaj deset metrov pred omenjeno mejno črto), kjer je voznik osebnega avtomobila znamke mercedes trčil v zadnji del drugega osebnega avtomobila znamke BMW, po trčenju pa je obe vozili odbilo naprej čez mejno črto v Republiko Italijo. Next video in 20 Obe udeleženi vozili sta obstali približno 60 metrov v notranjosti na ozemlju Republike Italije, po trčenju se je osebni avto znamke BMW vžgal in zgorel v celoti.