Majstor, če ti misliš, da koliko ne ve voziti hitro in varno se zelo motiš. Ampak imaš pravico, da misliš po svoje. Kaj pa se voziš po tuhinjski, če ne preneseš normalnih voznikov. Je boljše, da se je 2 km peljal za traktorjem, kot pa da je bil na prvi strani črne kronike in žrtev tvojega zmerjanja z upokojenci. Daj enkrat si nabav nevero z 2000 konji to bo verjetno dovolj za prehitevanje zetorja in enega koliko.Danes sem samo cez tuhinjsko v obe smeri prehitel 8 kolikov. Zmaga pa un k mi je trobil ker 2km ni znal prehiteti traktorja in sem tri naenkrat prehitel skupaj s traktorjem predn so vedl kaj jih je zadelo. Unga zetorja izpred 40 let z 20KM. Ceprav mladi 25 in nizje niso dosti slabse. Dinamike ne poznajo, po magistralkah 60 do 70kmh.. bo treba spet mocnejsi avto nabaviti.
Pa saj državi ni v interesu, da se takšne nesreče nebi dogajale.Bolj kot kaj druga bi starejši potrebovali en tako poživitveni tečaj CPP in ene par ur vožnje z inštrukturjem. Pa to bi lahko država častila čisto vsem nad 60, ker ji itak mora biti v interesu, da ljudje čim bolje vozijo, kot pa take butaste nesreče zaradi katerih se potem polno ljudi zdravi v bolnici.
Zadnjic se je pritozeval cez njega. Meni je tisti cisto ok. Brniski so pa premajhni, smotani. In vsak drugacen.Kaj Mirsi rondo v Kranju pri vpadnici ti že gre?
Ker si tam napovedal Apokalipso.
Še vedno trdim, da je po zapravljenem miljončku tam stanje slabše kot je bilo pred tem.Kaj Mirsi rondo v Kranju pri vpadnici ti že gre?
Ker si tam napovedal Apokalipso.
Brniški niso sfušani zato, ker so premajhni, ampak ker je potek prometa v nasprotju s prometnimi pravili. Kar popravljajo s prometnimi znaki, ki so nenatančni, potek nelogiče, skratk zakomplicirali so tam, kjer to ni potrebno.Zadnjic se je pritozeval cez njega. Meni je tisti cisto ok. Brniski so pa premajhni, smotani. In vsak drugacen.
V Šenčurju so naredili tako razkosen rondo, na Brniku pa kot da smo v btc.
Zapelji s sleperjem v njega(ali pa opazuj kako pelje slepr v njega) . Kot bi sel v piran, stare ljublajno z njim..Brniški niso sfušani zato, ker so premajhni, ampak ker je potek prometa v nasprotju s prometnimi pravili. Kar popravljajo s prometnimi znaki, ki so nenatančni, potek nelogiče, skratk zakomplicirali so tam, kjer to ni potrebno.
Namesto da bi krožišča naredili čimbolj enostavna, da jih s prve razumejo tudi 60+, jih zakomplicirajo. Evo tri zaporedna, vsako drugačno. Pelješ naravnost, pri enem se moraš postavit na levi pas, pri drugem na desni, v kontra smer pa še drugače....
Tržaška cesta v Ljubljani in zavijanje na Viško cesto
po vseh običajnih pravilih in prometnim znakom ko zavijaš iz Tržaške na Viško, nimaš prednosti pred vozili ki zavijajo levo iz Tržaške na Viško,
pred prenovo je bil tam znak da si na stranki cesti, sedaj ko pa prenavljajo, pa tega znaka ni, ne vem ali ga bodo dali, ali ga samo še niso,
ampak situacija je trenutno na momenta kar problematična, saj je večina navajena, da vozila ki zavijajo desno nimajo prednosti.
Poglej priponko 46363
Sedaj pa ni am (še) nobenega znaka, trenutno velja desno pravilo, kar pa vozniki niso vajeni, ni označbe da je spremenjena signalizacija,
es pa da je delovišče. In zadnjič zavijam levo, tudi sam nisem bil prepričan tako da sem previdno peljal in iz desne seveda nekdo suvereno
pripiči mimo... To res ni good... Res da je cesta v gradnji, ampak ta znak mi moral bit postavljen.
Poglej priponko 46365
Postavljeno teden dni nazaj Hja, končno al kaj naj rečem
ili. Kar popravljajo s prometnimi znaki, ki so nenatančni, potek nelogiče, skratk zakomplicirali so tam, kjer to ni potrebno.
Namesto da bi krožišča naredili čimbolj enostavna, da jih s prve razumejo tudi 60+, jih zakomplicirajo. E
Kako pa je bilo prej?
Me to spominja na tale forum. Pa realnost.Ne da ne vidi, fiks je prepričan da vsi ostali vozijo narobe in se še razburjajo.
Določbe pravilnik o novih registrskih tablicah bodo predvidoma veljavne od aprila dalje, saj je v skladu s septembra sprejetim zakonom od 1. maja 2017 dalje za mopede s trajno nazivno močjo pogonskega motorja nižjo kot 4 kW in hitrostjo do 25 km/h obvezna registracija in tehnični pregled.
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/dobili-bomo-novo-registrsko-tablico-282853 - www.zurnal24.si