Za Vače pa res ni izbire. Mi je regionalka vedno prav neugodna. Kot bi imel folk veselje, da te ima na nišanu.
Sploh zato ker si lahko precej casa v senci ( ce se vozis po vročini). Cez savo na regionalki sence skoraj ni.Hvala za tole. V zadnjem času je nisem vozil. Če uredijo tisti del, bo bomba.
In kaj misliš, da sem jaz naredil? Štos je v tem, da na 15 km imaš ravno 3 mesta, kjer to lahko storiš dovolj varno. Na prvih dveh me je “zaprl”, na zadnjem (proti koncu teh 15’km) pa je ugotovil, da očitno obstajajo bolj trmasti od njega. In ja priznam - ne bi ga rabil prihiteti, ker tista zadnja, niti polna minuta mi pa mi res ni nič pomenila. Je pa bilo dobro za ego, ker ga pa drugem ovinku nisem več videl v ogledalu.Za take in če se ti mudi je lepo zdravilo: spustiš in greš nazaj, potem ga pa na primernem mestu z zaletom počiš dol. Mu tudi motor ne bo pomagal. Če ni lokalc in ne pozna ceste, mu lahko v 100% primerih samo še vse štiri stisneš v pozdrav, ko bo gledal kako izginjaš v daljavi.
Tole je vse ok razen dela od Pogonika do Podšentjurja. Tam je pač bila katastrofa.Zdaj ne vem koliko km brcate, mogoce je za Vače resitev po desni strani do litije, tam pa na levi breg, Ponoviče, levo na Konj, Hotic, Vače. Pa imate vsega skupaj pol km regionalke.
Edino litija Ponoviče je ozka (s sirokimi bankinami).
Pri spustu s Konja bolj pocasi da vas kdo z dvorisca ne sname![]()
Matjaž je eden boljših med kolesarji. Pač mal je zahebal, je le še mlad. Tko da bruhico le prihrani za kaj drugega.Če mene označujeste za bedaka, opisal sem prvo reakcijo na video. Rahlo bruhnil v usta zaradi obnašanja kolesarja.
Dobro, avto bi lahko bolje spremljal promet,drugače odvozil ampak odnos kolesarja.....o glej, še enkrat.
Če pa niste mene označili za bedaka, pol pa sori.
Ne vem kaj si naredil, ampak očitno nisi naredil dobro. Ker če bi ga prvič z zaletom počil dol, te ne bi uspel zapreti. Verjetno si bil na dokaj kratki razdalji čez celo traso in te je zacahnal in potem potegnil. Saj hitro vidiš, kaj se dogaja spredaj in jaz se potem umaknem nazaj, tam kjer vem, da se da prehitevat, ga pa ''presenetim''. Fertik.In kaj misliš, da sem jaz naredil? Štos je v tem, da na 15 km imaš ravno 3 mesta, kjer to lahko storiš dovolj varno. Na prvih dveh me je “zaprl”, na zadnjem (proti koncu teh 15’km) pa je ugotovil, da očitno obstajajo bolj trmasti od njega. In ja priznam - ne bi ga rabil prihiteti, ker tista zadnja, niti polna minuta mi pa mi res ni nič pomenila. Je pa bilo dobro za ego, ker ga pa drugem ovinku nisem več videl v ogledalu.
Ampak je bolj poanta zakaj nekateri ne znajo dati plac - meni ni težava, če gre kdo mimo …
O, lejga. Živio...Največ nevarnih prehitevanj, t.j. manj kot 1m od balance kolesa sem doživel prav na Zasavki med vikendom od Kresnic v smeri Litije...
Si seČe mene označujeste za bedaka, opisal sem prvo reakcijo na video. Rahlo bruhnil v usta zaradi obnašanja kolesarja.
Dobro, avto bi lahko bolje spremljal promet,drugače odvozil ampak odnos kolesarja.....o glej, še enkrat.
Če pa niste mene označili za bedaka, pol pa sori.
Če srečaš kolesarja, si tu z avtom mrzel. Prav nesramno bodo vozili po sredini vozišča kot v Ledenkovem videu!Če grem prav do Litije, grem raje po drugem bregu Save. Res pa vključuje cca kilometer lepega makadama.
Upam da res čeprav tega ne kaznujejo:
![]()
Krvnik kolesarke beži pred zaporom
Medtem ko Jana Kočića iščejo s tiralico, vrhovno sodišče zavrnilo njegovo zahtevo za varstvo zakonitosti. Če bi vozil po omejitvah, bi 20-letna Ina Golob pravočasno prečkala Celovško.www.slovenskenovice.si
Po hitri vožnji, ga je želel še na hitro oprati. Zgleda, da je ves denar porabil za nakup Panamere in mu je zmanjkalo za avtopralnico. Svojo Panamero je spremenil v adriatic fish edition. Še dobro, da je ogrozil samo sebe. V bližnji prihodnosti se bo prodajala Panamera na območju CE z oglasom nikoli poškodovana kot nova....45-letni slovenski državljan danes ob petih zjutraj s Panamero prebil ograjo na mostu Antenal pri Novigradu. 0,55 promila alkohola v krvi.