Jaz sm videl da se je umikal objektu na vozišču.
Jest vsak dan take gledam.
Dokler je bla korona, jih je blo mal manj, dons smo se pa spet vozil 80 po prehitevalnem pasu.
Jaz sm videl da se je umikal objektu na vozišču.
In v približno tretjini držav vozijo po levi.V nekaterih državah velja tudi prehitevanje po desni.
Si vozil po AC? Tole ni ne AC ne hitra cesta! To je cesta izven naselja!
Se strinjam...kaj pa sem drugega trdil?V EU so si CPP dovolj podobni, da omenjeno pravilo/primer velja doma in v tujini.
Si vozil po AC? Tole ni ne AC ne hitra cesta! To je cesta izven naselja!
Case close!
A vidite tole izjavo? Eden je dovolj, eden! Ti (jaz, on)!Recept za katastrofo na cesti sta običajno vedno potrebna 2 debila,...
Točno. Zdej so vsi spet "novi vozniki" po tejle karantenciCeste bi bile veliko bolj varne, če bi vsi ostali doma.
Ko stojiš na semaforju in se ti en odzadaj zaleti....si tud ti bedak?Eden ni dovolj.
Vedno sta potrebna vsaj dva.
Tudi na forumu.
Ko stojiš na semaforju in se ti en odzadaj zaleti....si tud ti bedak?
Ko na avtocesti en v napačni smeri vozi in te nabaše...si tud ti bedak?
Ko ti en prileti v ovinku po tvoji strani...si tud ti bedak?
Ko ti vleti s stranske ulice, brez da bi pogledal...si tud ti bedak?
Strašljivo, kdo vse ima volilno pravico!
Ko stojiš na semaforju in se ti en odzadaj zaleti....si tud ti bedak?
Ko na avtocesti en v napačni smeri vozi in te nabaše...si tud ti bedak?
Ko ti en prileti v ovinku po tvoji strani...si tud ti bedak?
Ko ti vleti s stranske ulice, brez da bi pogledal...si tud ti bedak?
Strašljivo, kdo vse ima volilno pravico!
In kot vedno se je izkazalo, da je Chuck Norris nula napram Alterašem!Ti ne poznaš klientele tu na alterju, če gremo po tvojih primerih:
1. pravi alteraš na semaforju gleda če kdo piči zadaj in stopi na gas ko zazna sum da se ne bo uspel ustavit do časa
2. na AC se vidi 2km naprej, pravi alteraš vidi nasproti vozečega in ga ves čas pričakuje (kot dober šofer itak ne vozi po levem pasu)
3. pravi alteraš gre v ovinku počez in je vseeno po kateri strani pride kdo nasproti, s skandinavskega zavoja v trenutku lahko korigira v ustrezno smer in se izogne nasproti vozečemu
4. pravi alteraš vidi potencialne mencače pri vključevanju vsaj 500m stran in se ustrezno pripravi na njihov (ne)manever
Skratka dal si primere v katerih dober voznik (alteraš), ki zna predvidevat in se ravna po NNNP, zlahka lahko prepreči nesrečo.
Brihtna ugotovitev! A pa ti ločiš med prekrškom in povzročitvijo prometne nesreče?Do nesreče bi prišlo, ker sta oba naredila prekršek, če ga eden od dveh nebi, nesreče nebi bilo.