Kaj Avstrijci so na 3G???
Mi smo že na 5G.
Veš kak telefon vleče zdaj ko sem 1x cepljeni.
Sam počak da boš 2x jaz oddajam celi vasi.
Kaj Avstrijci so na 3G???
Mi smo že na 5G.
Veš kak telefon vleče zdaj ko sem 1x cepljeni.
Ti živiš po kamnom? Naročanje se dela preko eZdravje ali pa svojega osebnega zdravnika.Želiš se cepiti, ampak cepilni centri NE sprejemejo klica.
Imajo preveč dela?
Kje so sedaj tisti, ki se nočejo cepit - antivaxerji!
Naročanje v listo že, vse ostalo - če res hočeš bit cepljen pa po telefonu.Ti živiš po kamnom? Naročanje se dela preko eZdravje ali pa svojega osebnega zdravnika.
Ko boš enkrat prišel na vrsto, ti bo hitro jasno zakaj se cepilni centri ne oglašajo na telefon...
Aha, vlečeš tudi drugim... A kej računaš?![]()
Ne bi rekel. Jaz sem se naročil pri osebnem zdravniku in nato še preko aplikacije, ko se je pojavila. Dobil najprej sporočilo od našega cepilnega centra, potem pa še od NIJZ za dan pozneje. Drugi termin bi moral potrditi z odgovorom glede na navodila v sporočilu. Obdržal prvi termin in ignoriral drugega. Kolikor vem, naš cepilni center sicer neke dni dela pretežno "svoje" paciente, ki jih je nabral preko svojih kanalov (pri nas osebni zdravniki, ponekod aplikacije), neke dni pa to, kar zadnje čase dobiva preko NIJZ aplikacije.Naročanje v listo že, vse ostalo - če res hočeš bit cepljen pa po telefonu.
Naročanje v listo že, vse ostalo - če res hočeš bit cepljen pa po telefonu.
Lepo spreobračanje besed. Kličejo, kličejo, ja, koliko pa jih tudi pokličejo?Ampak takrat oni tebe kličejo, ne ti njih![]()
Kakšno spreobračanje besed? Cepilni center pokliče tebe, ne ti njih. Naročanje pa seveda ne gre direktno na cepilni center, ampak preko eZdravje oz. osebni zdravnik.Lepo spreobračanje besed. Kličejo, kličejo, ja, koliko pa jih tudi pokličejo?![]()
Navodila so jasna - ali eZdravje ali osebni zdravnik. Če pokličeš v ZD, ki je tudi cepilni center, potem te verjetno vežejo do tvojega zdravnika (oz. njegove sestre) in se lahko na tak način naročiš. Ampak to je enako kot če bi klical svojega zdravnika direktnoKako zelo se motiš. Mogoče v tvojem cepilnem centru - povsod sigurno ne!
To ni res. To je pravljica za javnost. Cepilni centri še vedno uporabljajo svoje spiske.Navodila so jasna - ali eZdravje ali osebni zdravnik. Če pokličeš v ZD, ki je tudi cepilni center, potem te verjetno vežejo do tvojega zdravnika (oz. njegove sestre) in se lahko na tak način naročiš. Ampak to je enako kot če bi klical svojega zdravnika direktno
Imaš pa "satelitske" cepilne centre po raznih domovih krajanov ipd., kjer pa niti nimajo telefonske številke, da bi jih lahko poklical.
Tudi sam sem bil cepljen že v začetku marca, ker sem se direktno pri osebnem zdravniku prijavil. Pa sem star dobrih 30 let, torej niti približno v ogroženi skupini.Jaz poznam kar nekaj ljudi, ki so prišli zelo, zelo hitro na vrsto po tem ko so poklicali v cepilni center. So bili pa vsi ti že od prej na tem ali onem seznamu.
Daj reci, da si iz Kočevja, pa smo zaključili debato.Tudi sam sem bil cepljen že v začetku marca, ker sem se direktno pri osebnem zdravniku prijavil. Pa sem star dobrih 30 let, torej niti približno v ogroženi skupini.
Ti ločeni seznami "cepilnih centrov" so dejansko seznami od osebnih zdravnikov. Govorimo o enaki stvari, ampak napačne termine uporabljamo.
Ne. Štajerski konec, pa ne MBDaj reci, da si iz Kočevja, pa smo zaključili debato.![]()