Zwift

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.821
1.307
113
Čisto tih ni. Je pa mnogo tišji od vsega kar sem jaz v daljni preteklosti podobnega gonil. Pa malo sedež ali okvir poškriplje, ko ga pošteno pritisneš v klanec. Meni vse to ni čisto nič moteče. Malce je sicer res potrebno recimo TV dat bolj naglas, ker ga imamo v bližini.

Pa imaš COG nastavljen na 1? Ker ga imaš lahko vse od 1-7. Pri ride okvirju mora biti na 1.

• Všeč mi je
Reactions: Evrokrat

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.821
1.307
113
Aja, pa še ena moja fora... V merilcu utripa (Garmin) mi je zelo hitro skurilo baterijo. Pa sem že mislil, da mi pulz meter crkuje... Pospravljenega sem imel v predalu, v sosednjem prostoru 7 metrov proč (zidana stena) in ga je vsakič lovilo, ko sta žena ali sin vozila... In ker je bil daleč je toliko bolj kurilo baterijo. In zdaj ga moram nekam bolj daleč pospraviti, da mi ga ne bo kurilo naprej...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.703
566
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Čisto tih ni. Je pa mnogo tišji od vsega kar sem jaz v daljni preteklosti podobnega gonil. Pa malo sedež ali okvir poškriplje, ko ga pošteno pritisneš v klanec. Meni vse to ni čisto nič moteče. Malce je sicer res potrebno recimo TV dat bolj naglas, ker ga imamo v bližini.

Pa imaš COG nastavljen na 1? Ker ga imaš lahko vse od 1-7. Pri ride okvirju mora biti na 1.
sem imel sobno kolo neke srednje kvalitete, pa je neprimerno tisji kot sedaj Zwift,

kje vidis na koliko je COG nastavljen?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.821
1.307
113
Fizično, zadaj pri kaseti (druga slika). Sicer sem sedajle poizkusil spremeniti, pa vidim da ni razlike pri tem v zvoku... Ali pa če je kaj pri tem fedru, da nimaš vpetega...

Da pa bi še kakšna fizična ovira zaradi transporta bila še kje...?

Edino, če posnameš zvok, da vidimo če imaš samo zelo dober sluh... Ali pa imam jaz slabega... Od kod zvok? Iz wahoo-ja, ketne, gonilke?

corsol

Guru
11. mar 2010
3.591
1.338
113
Aja, pa še ena moja fora... V merilcu utripa (Garmin) mi je zelo hitro skurilo baterijo. Pa sem že mislil, da mi pulz meter crkuje... Pospravljenega sem imel v predalu, v sosednjem prostoru 7 metrov proč (zidana stena) in ga je vsakič lovilo, ko sta žena ali sin vozila... In ker je bil daleč je toliko bolj kurilo baterijo. In zdaj ga moram nekam bolj daleč pospraviti, da mi ga ne bo kurilo naprej...
Ta o bateriji in snzorju je mal huda.....ker to bi morali gont non stop , da ti je skuri.
Imaš senzor vedno na pasu?Ste dejansko videli na ekranu/uri/števcu podatke s senzorja?
Senzor, če ni na pasu in na telesu naj ne bi oddajal.

Hitro kurjenje baterije lahko nakazuje okvaro senzorja.