Zwift

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.174
213
63
Sem se vmes malo poigral... Watti so od sina. Zanj še nimam senzorja za pulz, zato na zadnjem predogledu ni povezan in ni podatka za pulz v prvem.

Ko reč zaženem, povežem vse skupaj preko BT, tako da niti telefona/tablice ne potrebujem. Le program Zwift za WIN. Drugače pa potrebujete še aplikacijo Zwift Companion na telefonu/tablici, da povežete prvič vse skupaj. Z Garminom (Edge) še nisem povezal. Uporabljam pa Garminov pas za pulz. Za sina pa imam še starega od Sigme, pa moram najprej po nove baterije, da vidim, če dela...

Ali imata s sinom skupni račun?

ps. pa hvala za izčrpen opis. Si me prepričal :)

gr69

Guru
15. dec 2009
11.958
2.985
113
še v SLO - ampak komaj
Rouvy native podpira Zwift menjalnik.

Duo - 250,- EUR / leto, grupni 5 - 500, - samo povem.

Aja - pa treningi postajajo boljši - je pa res, da je manj uporabnikov in znajo steze biti “puste”.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.584
1.335
113
Jaz sem lani , ko je bil še zastonj uporabljal INDIEVELO(produkt bivšega ZWIFTovca), ki so ga kar precej dodelali......je bila sicer to vseskozi neka beta verzija, vendar je deLalo BP. Folka je bilo gor kar nekaj+kup botov(ne vem ali si sploh lahko ločil kdo je kdo), tako , da "sam" nisi nikoli bil.
No potem so prešli pod TrainingPeaks kjer je sedaj vključen v plačljivi verziji TP.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.812
1.301
113
Ali imata s sinom skupni račun?

ps. pa hvala za izčrpen opis. Si me prepričal :)
Ja, trenutno vozi pod mojimi podatki. Pač si izbere med "routes" kaj želi voziti in potem sfura... Jaz pa recimo delam še tiste "baseline-e" ipd... Če bo potrebno, mu bom ločil račun... Bom pa videl še kako in kaj...

Super. Moj namen sicer ni prepričevanje, ampak neka informacija iz "prve roke", kar je tudi meni manjkalo. Je pa sedaj bolj smiselen nakup, ker bo še dolga tja do recimo meseca maja... Če kupiš kasneje, ti manj časa ostane čez to sezono za uživanje... :zmaga: