Zonta, Dars in odpad

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.257
11.060
113
Jaz govorim za prikljucek pri karavankah. Seveda ga nihce ni silil. Prosili so (ne zafrkavam se) in je sel uslugo naredit. In videl da ne pomaga ampak da je prakticno edini ki dela. In ker je kot si napisal dela dovolj je sel na svoja gradbisca in pustil en bager. (Zato sem mislil da je tega opisoval :) )

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in 8888

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.200
161
63
Na priključku Hrušica in mostu čez Savo so dela končana. Samo ponoči (ko se alterjevci ne vozijo okoli in se itak nič ne dela) se še par dni demontira oder izpod nadvoza. Pa tudi tu ni bilo Kolektorja zraven, samo za popolnost informacije.

jello

Guru
22. sep 2008
11.519
4.683
113
Jaz sem pisal za odsek med torovim in voklim. Tam so tudi dela končana (odsek pa ne). Samo še bager, ki tam sameva odpeljejo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.257
11.060
113
Na priključku Hrušica in mostu čez Savo so dela končana. Samo ponoči (ko se alterjevci ne vozijo okoli in se itak nič ne dela) se še par dni demontira oder izpod nadvoza. Pa tudi tu ni bilo Kolektorja zraven, samo za popolnost informacije.
Dobr naslednji teden sem v Sloveniji pa greva pogledat na gradbisce pa bos mi pokazal da je koncano. Jaz mam to zapisano kot prikljucek karavanke, zdej a gre za fizicen uvoz/izvoz al 50m stran pa ne vem. Vem pa da vsak dan telefoni zvonijo zakaj se ne dela.

In preprican sem da je enaka tezava na vsaj 50% ostalih gradbisc ki jih je odprl dars. 100 enih gradbenih firm pa nobenga strojnika zaposlenga.

Edit: prikljucek do stare cevi karavank - del prenove stare cevi