zaprtje cest

dask

Majstr
21. sep 2023
713
814
93
Bolha.com, pa najdeš nekaj, kar "rabiš" v tem območju. Greš glih gledat ;)
Drugače pa načeloma nisem proti, ker sam živim v takem. Poleti mrdnit ne moreš, ker je vse zabito, folk leze povsod, buljijo v google, ta pa jih pelje tudi po kolovoz, če je treba. Potem pa obrača na tvoji parceli, podirajo ograje, kakšen avtodom še flegma prespijo in pustijo smeti... Če so s planiranjem avtocest in raznih obvoznic okrog turističnih krajev zavozil, ni treba, da je vse okoli tudi zabasano in uničeno. V tujini to marsikje funkcionira normalno, samo pri nas se nori.

19. jul 2007
3.015
1.751
113
Vsekakor je opcija. Dokler se boš dejansko ustavil in izvršil svojo ustavno zagotovljeno pravico do verske svobode.
Zame je dovolj da se peljem mimo, srce bo pomirjeno :). Ni zaman napisano "obcestnimi kapelicami".

Pravni standardi so pa itak postavljeni:
- jesti burek na stopnišču
- branje ustave pred parlamentom
- zavezovanje vezalk pred policijskim vozilom
- .....

• Haha
Reactions: mosseero

kajn

Guru
5. okt 2007
3.117
2.034
113
Iskajoč brata
sem lokalec v svoji vasi, tukaj pa nisem...

Žal moram vsaki drugi petek od Vrhnike do Ivančne gorice in to med 15 in in 16 uro. Kar pomeni, da bi rabil po avtocesti pomoje ene 2 uri, lahko tudi več.
Če grem čez barje, se mi pot podaljša za 30 min in 2h kot bi se po avtocesti...

Žal je promet v zadnjih 10 letih tako podivjal, da ni vem možno normalno potovati mimo ljubljane.
Kot zgleda bo treba iti na kavo v Ig, potem pa naprej. Še Darjan bo tukaj komentiral, da boš lahko še avto nafilal :)

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.700
4.509
113
Sej pred barjem (vrhniko) imaš pa horjulko, ki je občasno obup sploh čez poletje. In v vrhniki se vse skupaj zaštopa kakorkoli obrneš. Če si pameten imaš čez barje še bolj alternativne poti iz žirov;)

sad

Guru
24. avg 2007
22.378
11.158
113
sem lokalec v svoji vasi, tukaj pa nisem...

Žal moram vsaki drugi petek od Vrhnike do Ivančne gorice in to med 15 in in 16 uro. Kar pomeni, da bi rabil po avtocesti pomoje ene 2 uri, lahko tudi več.
Če grem čez barje, se mi pot podaljša za 30 min in 2h kot bi se po avtocesti...

Žal je promet v zadnjih 10 letih tako podivjal, da ni vem možno normalno potovati mimo ljubljane.
Kot zgleda bo treba iti na kavo v Ig, potem pa naprej. Še Darjan bo tukaj komentiral, da boš lahko še avto nafilal :)
Musarco povabi na kavo in naj ti heliča zrihta.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.898
5.493
113
Naredi si seznam točk, kjer se lahko ustaviš. Če te ustavi patrulja, poveš, da greš do naslednje točke po poti ali da si bil na prejšnji.
Dvomim, da lahko preverjajo kako drugače kot verjamejo tvojim besedam. Drugo je tovorni promet. Tam pa mislim, da dokazuješ z dokumentacijo.
Postaja vprašanje, če to pomeni razpad državnega cestnega sistema, ki se bo "lokaliziral" (ali na nek način "sprivatiziral") za potrebe všečnosti lokalne politike.