Ni moj stil linke popat, tko da se lohk mal potrudiš. Baje si uravnotežen....Saj lahko ti napopčkaš, očitno si na tekočem.
Ni moj stil linke popat, tko da se lohk mal potrudiš. Baje si uravnotežen....Saj lahko ti napopčkaš, očitno si na tekočem.
Saj tudi uporabljati tako retardirane izraze kot je "napopčkat" ni tvoj stil ampak glej, to si objavil. Poleg tega pa ICE počne veliko stvari, od (zelo) dobrih, do (zelo) slabih in marsikaj od tega je na netu, kako naj zdaj vem kateri video točno bi zdaj ti rad da nalepim tako da kar izvoli. Če si dovolim predvidevati, verjetno kakšnega s pretiranim nasiljem ob izvajanju svojih nalog ampak tega je ogromno in tako sva spet pri tistem prej, ko ne vem kateri video točno bi ti rad da jaz zdaj nalepim. Ja fak no, jaz sem pa zdaj spet cel roman spisal... Upam, da si se prebil do konca posta brez večjih težav.Ni moj stil linke popat, tko da se lohk mal potrudiš. Baje si uravnotežen....
Doktorske dizertacije ti grejo, zakaj še kle ne bi ene naredu?Ahahahaha... Najbolje, da tebi na ljubo naredim kar doktorsko dizertacijo celotne situacije. Humorist.
Delanje pizdarij oziroma it v skrajnosti nikol ni ok. In liberaizem je zašel v popolnoma enake skrajnosti kot konzervatizem. S tem se daje opravičila za točno to kar se dogaja sedaj v ZDA. Pol maš pa še mateye na obeh straneh ki tiščijo glave v pesek in prdijo dimne bombice v obliki neskončnih tekstov in je čorba popolna in skrajno nevarna.Mesece že v woke temi in tej temi poslušamo kako je levica polna debelih lenuhov z modrimi lasmi in vsi nekaj poženščeni al je naenkrat je pa vojna cona v Portlandu pa Antifa teroristicna organizacija. Kaj zdaj a so nasilni al so kao poženščene reve
Se vedno čakam na slike vojne iz Portlanda.Antifa je vse to in še več. Ni ti treba bit tako izključujoč pri tebi ljubi organizaciji. Sposobni ste sprejeti takšne in drugačne, da le imate skupni cilj, delanje sranja.
Sej veš da je ni in tudi mossero ve da je ni. Kar pa ne pomeni da antifa ne dela pizdarij.Se vedno čakam na slike vojne iz Portlanda.
Enostavno zato, ker se mi tokrat ne zdi smiselno zgubljati časa s tem zgolj tebi na čast. Sem si v preteklosti vzel večkrat po kar nekaj časa v takšne in podobne namene pa se ni izkazalo konstruktivno tako da hvala ampak ne hvala. Časi mojih obrazložitev (tebi) so minili, ti si pa misli kar si želiš.Doktorske dizertacije ti grejo, zakaj še kle ne bi ene naredu?
No potem pa sploh ni problema. V takih primerih so mi korekcijske opombe definitivno dobrodošle.Men dol maha za tvoje obrazložitve, nisem poročen s tabo. Verjemi pa, da ne bom tiho vsakič ko te zanese v zanimive vode, kot zadnjič pri Kimmlu.