Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.206
17.711
113
Ni moj stil linke popat, tko da se lohk mal potrudiš. Baje si uravnotežen....
Saj tudi uporabljati tako retardirane izraze kot je "napopčkat" ni tvoj stil ampak glej, to si objavil. Poleg tega pa ICE počne veliko stvari, od (zelo) dobrih, do (zelo) slabih in marsikaj od tega je na netu, kako naj zdaj vem kateri video točno bi zdaj ti rad da nalepim tako da kar izvoli. Če si dovolim predvidevati, verjetno kakšnega s pretiranim nasiljem ob izvajanju svojih nalog ampak tega je ogromno in tako sva spet pri tistem prej, ko ne vem kateri video točno bi ti rad da jaz zdaj nalepim. Ja fak no, jaz sem pa zdaj spet cel roman spisal... Upam, da si se prebil do konca posta brez večjih težav.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.194
10.445
113
Dej začni pri tistih, ki se zamaskirani obnašajo diametralno nasprotno od policistov na tvojem posnetku, od teh, ki morajo imeti v ZDA utemeljen razlog da te ustavijo, legitimirajo in se ti morajo predstavit, ker jim tako narekuje ustava. Začni tam, potem lahko pa napopčkaš še vsa dobra dela zaradi mene.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.206
17.711
113
Ahahahaha... Najbolje, da tebi na ljubo naredim kar doktorsko dizertacijo celotne situacije. Humorist.