Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.208
17.715
113
Ni moj stil linke popat, tko da se lohk mal potrudiš. Baje si uravnotežen....
Saj tudi uporabljati tako retardirane izraze kot je "napopčkat" ni tvoj stil ampak glej, to si objavil. Poleg tega pa ICE počne veliko stvari, od (zelo) dobrih, do (zelo) slabih in marsikaj od tega je na netu, kako naj zdaj vem kateri video točno bi zdaj ti rad da nalepim tako da kar izvoli. Če si dovolim predvidevati, verjetno kakšnega s pretiranim nasiljem ob izvajanju svojih nalog ampak tega je ogromno in tako sva spet pri tistem prej, ko ne vem kateri video točno bi ti rad da jaz zdaj nalepim. Ja fak no, jaz sem pa zdaj spet cel roman spisal... Upam, da si se prebil do konca posta brez večjih težav.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: 8888 in jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.200
10.448
113
Dej začni pri tistih, ki se zamaskirani obnašajo diametralno nasprotno od policistov na tvojem posnetku, od teh, ki morajo imeti v ZDA utemeljen razlog da te ustavijo, legitimirajo in se ti morajo predstavit, ker jim tako narekuje ustava. Začni tam, potem lahko pa napopčkaš še vsa dobra dela zaradi mene.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.208
17.715
113
Ahahahaha... Najbolje, da tebi na ljubo naredim kar doktorsko dizertacijo celotne situacije. Humorist.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.571
1.183
113
43
Mesece že v woke temi in tej temi poslušamo kako je levica polna debelih lenuhov z modrimi lasmi in vsi nekaj poženščeni al je naenkrat je pa vojna cona v Portlandu pa Antifa teroristicna organizacija. Kaj zdaj a so nasilni al so kao poženščene reve

• Haha

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.200
10.448
113
Mesece že v woke temi in tej temi poslušamo kako je levica polna debelih lenuhov z modrimi lasmi in vsi nekaj poženščeni al je naenkrat je pa vojna cona v Portlandu pa Antifa teroristicna organizacija. Kaj zdaj a so nasilni al so kao poženščene reve
Delanje pizdarij oziroma it v skrajnosti nikol ni ok. In liberaizem je zašel v popolnoma enake skrajnosti kot konzervatizem. S tem se daje opravičila za točno to kar se dogaja sedaj v ZDA. Pol maš pa še mateye na obeh straneh ki tiščijo glave v pesek in prdijo dimne bombice v obliki neskončnih tekstov in je čorba popolna in skrajno nevarna.

• Objave ne odobravam

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.208
17.715
113
Doktorske dizertacije ti grejo, zakaj še kle ne bi ene naredu?
Enostavno zato, ker se mi tokrat ne zdi smiselno zgubljati časa s tem zgolj tebi na čast. Sem si v preteklosti vzel večkrat po kar nekaj časa v takšne in podobne namene pa se ni izkazalo konstruktivno tako da hvala ampak ne hvala. Časi mojih obrazložitev (tebi) so minili, ti si pa misli kar si želiš.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.200
10.448
113
Men dol maha za tvoje obrazložitve, nisem poročen s tabo. Verjemi pa, da ne bom tiho vsakič ko te zanese v zanimive vode, kot zadnjič pri Kimmlu.

• Všeč mi je

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.342
4.182
113
Ljubljana
hmpg.net
1, Vojne v Portlandu so - so na Foxu posnetki (iz leta 2022) in Trump jih je gledal. Zato on VE, ker na TV ne lažejo.

Na drugi strani Atlantika pa se pripravljajo na najslabše: