Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.912
12.201
113
kod Džej-Zija
Opravičila v privat hvala
Kar začni!

B81

22. jul 2007
39.039
11.934
113
To je res mozno al je zaigrano? Al tak izgleda snežinka, ko se prvič v življenju sooči z realnostjo?
nisi na tekočem...splet je poln takih izpadov...ampak ni za gledat, lahko izzove panični napad :D

Zdaj pa gofund.me za odvetnike. IMO bi morali darovalce denarja pregledat klinični psihologi, odobravanje umora nedolžnega človeka pa bi moralo bit sankcionirano.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.103
17.630
113
Po svoje me glede na dosedaj videno prakso žal ne bi prav nič presenetilo v kolikor bi bili ti različni izrazi za vse 3 smrti dejansko tako zapisani v wikipediji, po drugi strani pa tudi ne bi bil presenečen, če bi bil to desen anti-woke PR s fake info. Sem šel posledično preverit in sem ugotovil, da je smrt "ubogega mučenika" Floyda dejansko imenovana murder, smrt s strani črnca dobesedno zahrbtno umorjene ukrajinske begunke zgolj killing in smrt Kirka pa samo kot shooting. Zakaj ni tudi v drugih dveh primerih uporabljen enak izraz, umor? Oziroma zakaj v prvem primeru ni uporabljen izraz killing? Zakaj, oh le zakaj???

Dopolnilo - čisto malo nazaj (po mojem preverjanju) so popravili naslov pri Kirku iz "shooting" v "killing",,sem predolgo rabil za ta post spisat, lol

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.013
10.322
113
nisi na tekočem...splet je poln takih izpadov...ampak ni za gledat, lahko izzove panični napad :D

Zdaj pa gofund.me za odvetnike. IMO bi morali darovalce denarja pregledat klinični psihologi, odobravanje umora nedolžnega človeka pa bi moralo bit sankcionirano.
Svet je poln še česa hujšega, o ti zaplankano dete.
In zdej, ko se je izkazalo, da ga je ustrelil en rendom psiho, kateremu se je po vsej verjetnosti kje zameril, boš vzel nazaj vse gluposti ki si jih natvezil?