Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.909
12.190
113
kod Džej-Zija
Itak, se popolnoma strinjam tudi s tabo. Han kot gospodarski minister s končano srednjo šolo. Res ima izkušnje s podjetništvom, ampak predvsem o makroekonomiji definitivno nima pojma. Prav tako ne o financah in bančništvu.

Če je vlada običajna (torej ne tehnična), so to politične pozicije in ne strokovne, zato dobimo tisto, kar izvolimo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.011
10.316
113
To je res.
Samo po drugi strani je bil pa popolnoma enak, kot vsi podobni akterji na obeh straneh. Svojo vrednost je večinoma gradil na tem, da je rinil med drugače misleče, lansiral bombice in naivne mimoidoče provociral s "prove me wrong" vabami. Na (skoraj) vsak možen, hipen argument je imel pripravljeno floskulo, ki je mimoidoče ujela "off guard" in to prodajal, kot uspeh. Kadar se je zgodilo, da je naletel na sposobnega govorca, je po izpraznitvi svoje "bag of tricks" postal dokaj zmeden.

Pač je bedasto govoriti, kako je "zmagal v debatah", ko je imel v 95+% za nasprotnike mlade, nevešče retorike in brez izkušenj v tej smeri. Jebat ga, mene bi tudi zihr potolkel v debati, ker ni moj smisel življenja učenje govorniških trikov in predpriprava hitrih odgovorov na "žgoče teme"
Seveda in dostikrat je koga zelo ponižal v svojih debatah. Čist komot se je enmu psihopatu zameril, ta je v Ameriki z lahkoto nabavil snajper puško, lažje kot Playboj, se celo izuril v streljanju in ga ustrelil. Ironično je pa to, da je ravno on goreče zagovarjal prost dostop do vsakršnega orožja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.507
1.232
113
43
Nasilje rodi nasilje. Človek je pač tak kak je. So lepo desni preusmerili pozornost iz streljanja na šoli in Epstein fajlov.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi