Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.636
3.398
113
Lublana
Obišči stran
No ja. Ti si večkrat direktno napisal, da si želiš smrti/naj se pobijejo/naj pocrkajo/... razne tebi neljube skupine. Rasne in verske
Čakaj malo. To res velja za muslimane, za njih nimam ene dobre besede. So ničvredni prašiči, vsi od prvega do zadnjega. Ampak tokrat ni bila debata o muslimanih in jaz nisem za nikogar pisal, da bi ga morali ubiti.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.185
7.890
113
1000018410.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.747
6.560
113
blizu močvirne prestolnice
Da ne bo izgledalo, kot da vsi levičarji v ZDA drk... na to, da so ga ustrelili.
Poglejte si prvo minuto tega videa:

Me pa še enkrat zanima (sem te to že enkrat vprašal), kaj hudiča ti gledaš, da ti algoritem to sranje ven meče?
Vsi ne večina pa ja. In ja ta marxizem ki ga izvajajo mediji in visokošolske univerze so katastrofa za Zahod.
Kar poglej Ukrajinko šele potem ko je po Twitterju in ostalih podobnih kanalih prišlo do revolta, so začeli msm poročati, pa še to so nekateri iskali zgovoren, medtem ko so se za kriminalca klanjali.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.734
-9.309
113
Pa še tole, nikoli nisem pisal, da bi želel smrt nekomu zaradi določene rase ali nacionalnosti, ki ji pripada. NIKOLI in nikjer, ne laži in ne podtikaj zdaj še ti.

Če si vzamem samo 5s časa...

Židi in Muslimani so golazen. Naj se prosim pobijejo med seboj do zadnjega.

Kaj vse bi še našel, če bi si ga vzel več.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
956
564
93
Njegovo sovraštvo? Ko sem gledal njegove posnetke je vedno bilo sovraštvo in nestrpnost iz druge strani mikrofona

Točno tako. On je bil zelo strpen do tistih na drugi strani mikrofona, celo miril je publiko in jih pozival naj bodo spoštljivi. In publika ga je upoštevala.
Ko gledaš shode levičarjev, vidiš eno samo razgrajanje otročajev in skrivanje obrazov za maskami. Levuharji so eni največjih posrancev kar jih je sproduciralo človeštvo.

Še bolj pa skrbi njihova radikalizacija. Npr. to, da odprejo "go fund me" račun, kjer zbirajo denar za tistega morilca Ukrajinke. Samo zato, ker je nasilje nad belci in ženskami sprejemljivo, nad ne-belci je pa to takoj rasizem.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.734
-9.309
113
Jp, retardizem na pohodu.

Brez-naslova.png

Zapreti in poklati demokrate, pa niti strelca še nimajo.

Btw... Koliko ima pri počasnem delu FBI tista DOGE čistka osebja

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.003
10.309
113
Točno tako. On je bil zelo strpen do tistih na drugi strani mikrofona, celo miril je publiko in jih pozival naj bodo spoštljivi. In publika ga je upoštevala.
Ko gledaš shode levičarjev, vidiš eno samo razgrajanje otročajev in skrivanje obrazov za maskami. Levuharji so eni največjih posrancev kar jih je sproduciralo človeštvo.

Še bolj pa skrbi njihova radikalizacija. Npr. to, da odprejo "go fund me" račun, kjer zbirajo denar za tistega morilca Ukrajinke. Samo zato, ker je nasilje nad belci in ženskami sprejemljivo, nad ne-belci je pa to takoj rasizem.
Si mogoče pomislil da je bil morda s tem prevelika konkurenca ravno svojim? Težko dojet verjetno. Lažje je bit v I hate ekstremni levičar modu.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.087
2.647
113
Emona / Carnium