Njegovo sovraštvo? Ko sem gledal njegove posnetke je vedno bilo sovraštvo in nestrpnost iz druge strani mikrofonaPredvsem njegovo sovraštvo
Čakaj malo. To res velja za muslimane, za njih nimam ene dobre besede. So ničvredni prašiči, vsi od prvega do zadnjega. Ampak tokrat ni bila debata o muslimanih in jaz nisem za nikogar pisal, da bi ga morali ubiti.No ja. Ti si večkrat direktno napisal, da si želiš smrti/naj se pobijejo/naj pocrkajo/... razne tebi neljube skupine. Rasne in verske
Pa še tole, nikoli nisem pisal, da bi želel smrt nekomu zaradi določene rase ali nacionalnosti, ki ji pripada. NIKOLI in nikjer, ne laži in ne podtikaj zdaj še ti.No ja. Ti si večkrat direktno napisal, da si želiš smrti/naj se pobijejo/naj pocrkajo/... razne tebi neljube skupine. Rasne in verske
Vsi ne večina pa ja. In ja ta marxizem ki ga izvajajo mediji in visokošolske univerze so katastrofa za Zahod.Da ne bo izgledalo, kot da vsi levičarji v ZDA drk... na to, da so ga ustrelili.
Poglejte si prvo minuto tega videa:
Me pa še enkrat zanima (sem te to že enkrat vprašal), kaj hudiča ti gledaš, da ti algoritem to sranje ven meče?
Pa še tole, nikoli nisem pisal, da bi želel smrt nekomu zaradi določene rase ali nacionalnosti, ki ji pripada. NIKOLI in nikjer, ne laži in ne podtikaj zdaj še ti.
Židi in Muslimani so golazen. Naj se prosim pobijejo med seboj do zadnjega.
Aha, ko se zaplezaš pa žaljivke in preusmerjanje pozornosti. Prozoren si.ti že veš, kje stojiš. konstantno neodločen. nikogaršnji, neodvisen, lapaš oz. bolj točno svinjaš pa le, ko ena stran komentira. Nisi vredn nič.
O&O