Zakaj so ene tako komplicirane?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Da povem zgodbico - ena deklina me spravlja ob živce.
smile-1.gif


Družit sva se začela dobra 3 leta nazaj. Takrat je imela tipa, ampak se je očitno vseeno malo zatreskala vame. Ves čas sva bila skupaj, počela sva vse mogoče stvari, se res dobro štekala, res tisto prav po šolsko, z njo mi je šlo kot po maslu, ker je vse praktično naredila ona (klici, smsi, obiski ...), božkal sem jo, poljubljal in tudi jaz sem se, priznam, malo zatreskal. Potem je očitno videla, da gredo stvari malo predaleč in prekinila stike z mano - seveda na prijateljski način. Tista prijaznost je uplahnila, več je bilo odrezavosti, ignoriranja ... ženska ima sposobnost, da nikoli sama ne odjebe tipa, ampak ga tako pretkano obrača, da ti je čisto jasno, da moraš spokati. Enostavno prepametna je za žensko. Lepa ko hudič, super karakter, vendar prepametna. Odrezavi stavki, kajle in doseže, da jo človek kar malo "zasovraži", ker se enostavno počuti prešibkega.

Ta ženska je res fascinantna. Izgleda ko cuker, prijazna, topla, sladka, če jo napališ, bo naredila vse, da te dobi. Vse. Tudi 100 km daleč bi se vsak dan vozila zate, če bi bilo treba. Če jo dobiš, boš imel najboljšo punco na svetu. Če pa ji ne pašeš, boš končal z dolgo surlo in zlomljenim
srce-1.gif
.

Tako so minila 3 leta, z njo nisem imel nobenih stikov. Pozabil sem, kako izgleda, kako kul je kot oseba, kako se obnaša ... in ji prejšnji teden čisto iz provokacije zabil nekaj na facebooku. Ženska je popizdila, mi napisala kilometer dolgo sporočilo in zahtevala, da greva takoj naslednji dan na pijačo, da razčistiva stvari, ker jaz pa že ne smem imeti takšnega mnenja o njej (prej ni imela 3 leta časa za to). Ker je samska, ker je super duper nora v vseh pogledih, sem jasno pristal. Na pijači je bilo super. 3 ure sva se zafrkavala, smejala, pogovor je non stop tekel, res mi je bilo fajn z njo in užival sem vsak trenutek (imel sem občutek, da ona tudi). Na koncu je padel dolg objemček, ki se mi je zdel res iskren in seveda, dec kot dec, sem takoj mislil, da zdaj pa bo to, to. Aha, če verjameš ... Že drug dan je bil pogovor na fb spet stara scena - 5 minut čakanja na odgovor, dolg eno besedo, kajle in zopet ta občutek nemoči. Ves čas online, a ne kline. Ne pošlje sms, ne pokliče, nič. Enostavno nimam orožja, kako se ji spet približati, zdaj sem že na temu, da zbrišem njeno cifro s telefona, njo s fbja in je ne pogledam več, ampak bom na koncu jaz izpadel čuden, zakaj tako reagiram.

Kaj je s takšnim človekom? Tako nemočnega se počutim, čustva pa kar bruhajo. Po eni strani želja, da bi jo imel, po drugi pa prav prezir, mržnja. Kako je lahko takšna? Po eni strani ti da občutek, da jo lahko imaš takoj, po drugi, da je ne boš imel nikoli. Pametna, lepa, dobra, razgledana, ma vse, kar bi si sploh hotel želeti, a kaj, ko je ne moreš zapecati, da se na glavo postaviš. Počutim se ko en kuža, ker vem, da bi šel z njo takoj, ko bi me poklicala. Pa sem šel ta teden z 2 drugima na pijačo, obe super punci, vizualno celo boljši od te, ampak tale mi ne gre in ne gre z glave.

Tako, malo sem se izpovedal. Čeprav s tem tvegam, da bo vse prebrala, ker sem ji povedal, na kater forum hodim, me nič ne briga, naj prebere in vidi, kako je.

Kaj menite pobje? Kaj narediti, ko ima ženska takšno moč nad moškimi? Opažam, da jo obletava ogromno fantov, več ali manj jih dobi težko kajlo, kakšen pa prav hud kompliment. Čudno ...
confused-1.gif
 

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.304
932
113
Titograd
To je bitje, ki ma največ 22, 23 let, right? Spoznava zakaj jo ima, kaže pa to pač na tak način
smile-1.gif
).

Kaj narediti? Misli si ko jo jebe in se temu primerno obnašaj, tak po jebivetrsko. Ali se je znebiš ali pa jo šele začneš privlačit
smile-1.gif
 

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
To je bitje, ki ma največ 22, 23 let, right? Spoznava zakaj jo ima, kaže pa to pač na tak način
smile-1.gif
).

Kaj narediti? Misli si ko jo jebe in se temu primerno obnašaj, tak po jebivetrsko. Ali se je znebiš ali pa jo šele začneš privlačit
smile-1.gif

Pober se čimprej stran ker v tem ni prihodnosti
rolleyes-1.gif
 

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj je z njo? Nič posebnega, ženska ko ženska, vsaka ima muhe.

Stvar je v tem, da ti nisi dovolj dec, da bi ji bil kos, kar posredno sam priznavaš.Zabijanje na facebooku? Mislim, neke srednješolske fore. Postal si njena intelektualna [censored], zdaj si pa ljubosumen na vsakega frajerja, ki ji je všeč, tako je to.
 

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, intelektualna [censored] nisem bil nikoli, ker prvič nimava dovolj stikov, drugič pa sem ji vedno dal vedeti, da me privlači kot ženska in njej je bilo to celo všeč. Preveč "intime" je bilo, da bi bil lahko int. [censored].

Zakaj facebook? Hja, živiva nekaj km narazen, študirava v različnih mestih, vem da so srednješolske fore, ampak za stike navezovat/ohranjat je fb ok. Jaz se lahko tudi 10x na dan zapeljem do nje, samo ne bo nič pomagalo.
smile-1.gif


Saj zdaj je že v redu ... Teden je okoli, malo sem prespal vse skupaj, tako da mi je počasi že povsem ravno.

Problem je v tem, da se te punce preveč zavedajo, da so lepe in da lahko takoj dobijo desca. Dedi jih non stop obletavajo, jim spuščajo komplimente, so jim na voljo ... in ženski zraste greben. Postane izbirčna, ošabna, zato je res najboljše, da je človek stojičen, da se mu jebe, da ji ne pusti, da ga zjebe. Viper, super odgovor. Se povsem strinjam.
 

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ta ženska nikoli ne bo tvoja.Preveč ji v rit lezeš, se ji ufuravaš, zajebal si že v štartu, ker si začel graditi nek friendship.
 

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma nič se ji ne ufuravam, samo po pijači sem probal še kdaj navezati stik, zelo neuspešno. Nikoli nisem gradil friendshipa, ker sem jo pecal tako kot vsako in ona je pustila, ampak le do neke meje, ker je imela tipa (saj vem, če bi ji bilo kaj do mene, bi ga takoj pustila).

Sicer pa sprejmem tvoje mnenje, saj zato sem pa vprašal za nasvet.
smile-1.gif
 

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lahko vam napišem še malo ozadja, da boste imeli boljšo predstavo, zdaj tako ali tako več ni važno.

3 leta nazaj. Nikoli je nisem iskal, nikoli je nisem pozdravljal, nič. Sama me je našla, sama navezala stik. Dobila sva se na pijači, se super štekala, potem pa so začeli deževati komplimenti, smsi ... Jaz v bistvu nisem rabil narediti nič, le toliko, da sem ji pokazal, da mi je všeč in da mi je kul z njo. Vse ostalo je naredila sama. Hodila sva na pijače, koncerte, vsako jutro se je dve uri prej vstajala zato, da sva bila lahko pred šolo skupaj pri meni, ves čas sem jo objemal, lupčkal, vsak vikend je bila z mano, a imela je "resnega tipa" ... Tako sem res imel občutek, da imava nekaj nedokončanega, ko mi je "spizdila".

In kako bi alter jebač po učbeniško reagiral, ko se po 3 letih dobiš s takšno deklino in se z njo zopet super zaštekaš, s to razliko, da ti je zdaj tudi "formalno" dosegljiva? Bi jo po pijači ignoriral? Bi spet pustil, naj se sama odloči?
 

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Pravi alter jebač bi seveda šel domov s takega zmenka s praznimi jajci...
grin1.gif
Drugač pa takole - ženske so pač prifuknjena bitja, in to tako zelo, da imaš več možnosti pri njej, če jo žališ in ponižuješ, kot če si priden, prijazen, razumevajoč itd...najbolj pa seveda deluje, če imaš nek status, torej ali si znan, premožen, vpliven, zelo drugačen od drugih tipov...ali kombinacija teh zadev...ženske se sicer javno lažejo, da hočejo, kot sem prej omenil, pridnega, prijaznega, razumevajočega tipa, dobrega po srcu, končajo pa s kriminalcem, zasvojenim s heroinom, ki jih redno pretepa ali pa s kakim pol starejšim tipom od sebe z debelo denarnico...no, luzerske ženske, ki so ogabno grde in debele, pa itak ne morejo izbirat.
 

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pomaga tudi in to zelo, če si zaseden, torej, če imaš žensko.Potem druge priletijo ko vrabci.
 
Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kresnit bi jo moral dokler si imel še šanso, tako jo najbolj nase navežeš
smile-1.gif


Če je hodila zjutraj k tebi bi jo po moje komot. Poskusi po načelu ruvanja grma (napad-->popustiš-->malo močnejši napad-->popustiš-->...)...grm se izpuli, deklina pa pade, ko že misliš da ne bo nič
smile-1.gif


Pa prasec si, če si šmiral z resno vezano bejbo
tongue-1.gif
 

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Pomaga tudi in to zelo, če si zaseden, torej, če imaš žensko.Potem druge priletijo ko vrabci.

Ja, to tudi drži...kloshar, dej si fb status 'v zvezi'
evil.gif
 
Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Podpis pod Stieberja... sama sem nedavno tko pomagala enemu kolegu z dokaj podobnim problemom- privolila sm da je dal kao da sva v zvezi skupaj, ker če bi blo samo da bi on sam dal, bi blo kr nekaj. In dejansko je vžgalo, sej se mi smil in ona in on, ampak ajde, za prijatelje... je dal za eno kavo, da sm raskirala še js ker se pač nikol ne ve komu bi js s tem svojim novim statusom zlomla srčka, ampak se je na konc vse dobr izšlo.
S tisto žensko pa zdej ne vem kaj se dogaja, baje še zmer isto
hysterical-1.gif


Tko da kloshar kšno frendico naserji pa boš takoj videl kako in kaj...A je slučajno LEV po horoskopu? Ker za take morš bit ti obvezno plen in bognedaj, da jo ti začneš lovit... Se mi pa zdi, da ženska sama pri sebi nima neki poštiman, sorry...sej lahko da je super duper in lepa in razgledana, ampak mislm da jo neki v njeni notranjosti hudo žre.
 

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zapomni si nekaj: če ti [censored] govori..ti si ful vredu, kako si prijazen, srečna vsaka, ki te bo dobila (ta je še posebaj mastna)...rada se pogovarjam s tabo...je nikoli ne boš fukal.

Če o tebi govori, da si čudn, da si prasec, kurbir, prostak...maš šanse.

Če o tebi govori, da sploh nisi njen tip moškega....je pa posel tik pred sklenitvijo.
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma daj s kje to pobiraš da take govorimo? S srednješolskih dvorišč mogoče?
 

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kresnit bi jo moral dokler si imel še šanso, tako jo najbolj nase navežeš
smile-1.gif


Če je hodila zjutraj k tebi bi jo po moje komot. Poskusi po načelu ruvanja grma (napad-->popustiš-->malo močnejši napad-->popustiš-->...)...grm se izpuli, deklina pa pade, ko že misliš da ne bo nič
smile-1.gif


Pa prasec si, če si šmiral z resno vezano bejbo
tongue-1.gif

Vezano bejbo se podre bistveno hitreje, kot samsko, sploh če je že v dolgi ufurani vezi.

Najlažje je pa podret tako, ki okoli na veliko razlaga, kako je srečna v vezi.
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mene je sram da sem ženska, res, ker take kle pišete kot da so VSE na svetu takšne. Vezano bejbo se podre hitreje, če pa govori da je srečno v zvezi, pa še hitrej?

Raj ne bom nič rekla...
crazy1.gif
 

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Sej vsaka zanika....ne rečem, da ni izjem med ženskami, tudi so, ampak rekde, zato pač pišemo o tem, kakšna je velika večina vas...ti si seveda drugačna, ane?
 

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kresnit bi jo moral dokler si imel še šanso, tako jo najbolj nase navežeš
smile-1.gif


Če je hodila zjutraj k tebi bi jo po moje komot. Poskusi po načelu ruvanja grma (napad-->popustiš-->malo močnejši napad-->popustiš-->...)...grm se izpuli, deklina pa pade, ko že misliš da ne bo nič
smile-1.gif


Pa prasec si, če si šmiral z resno vezano bejbo
tongue-1.gif

Vezano bejbo se podre bistveno hitreje, kot samsko, sploh če je že v dolgi ufurani vezi.

Najlažje je pa podret tako, ki okoli na veliko razlaga, kako je srečna v vezi.

A imaš kak nasvet? Poznam ogromno punc, ki bi bile potencialne, a so v vezi.
smile-1.gif