Zato pa ga ni, ker regulator pravi, da proti covidu nima zaznavnega učinka.Zato pa bi moral iti Ivermectin čez javno zdravstvo in regulatorja
Joki se
Zato pa ga ni, ker regulator pravi, da proti covidu nima zaznavnega učinka.Zato pa bi moral iti Ivermectin čez javno zdravstvo in regulatorja
Letno 3000 ljudi umre neposredno od komplikacij zaradi zaužitja aspirina.Ampak, ampak. Kaj pa stranski učinkiiiiiiiii aspirina![]()
Vsi necepljeni, ki so na kisiku, so rekli, da se niso cepili, ker so zdravi.Mogoče je zate "neumen"
Nisem cepljen in sem še vedno zdrav, torej zmorem bolje. To je do danes mogoče samo, če se ne obnašam "neumno".
To si tud na conservative beaver prebral?Ja, živalske verzije. Tako kot so v času prohibicije alkohola umirali zaradi zastrupitve le-tega, lahko zdaj nekdo umre zaradi prohibicije Ivermectina, ki ga jemlje na lastno pest in celo verzijo, ki ni za ljudi.
Zato pa bi moral iti Ivermectin čez javno zdravstvo in regulatorja.
Big pharma stari.....aneveš, čak boš fasal še kak link.... Kok smo nori, cel svet v krču, rešil nas bi pa stari dobri Bayer Aspirin.....Zato pa ga ni, ker regulator pravi, da proti covidu nima zaznavnega učinka.
Joki se
Pa kaj se tekmuje kdo bo dal najbolj butasto primerjavo?Vsi tu na ALTER-ju!
Imate ali nimate antivirusni program na PC-ju?
Please, do tellSicer je pa sedaj čas menjave gum, tako da se zna zgodit, da bo ta tema malo zamrla (in verjetno spet ne veš, o čem pišem, pa nič zato)![]()
Če pa že gremo v to smer...Ampak dobro, če se že gremo take glupe igrice. A teb so antivirusni program za računalnik slučajno vbrizgali v telo in si imel potem tudi (majhno) šanso, da te bo kap zadela od njega?
Shit, na to pa nisem pomislil.Če pa že gremo v to smer...
Antivirusnik ti lahko sesuje sistem. Se je že dogajalo.
Večinoma pa ga le bolj ali manj dobro zaščiti.
Tako da sploh ni tako slaba primerjava
Mazda ne rab zimskih, aneveš.....Ah, pusti njega ... na vsake toliko ima kako "smešno" pripombo. Smo že navajeni.
Si dokaj nov tule, zato še ne veš vsega
Sicer je pa sedaj čas menjave gum, tako da se zna zgodit, da bo ta tema malo zamrla (in verjetno spet ne veš, o čem pišem, pa nič zato)![]()
Mogoce bi pa lahko odprl novo firmo k dela antivaxx gume, ki “dokazano” znizujejo porabo za 75%. Vse kar mormo narest je da bo dot na gumah par let v prihodnosti. Uspeh zagotovljen.Mazda ne rab zimskih, aneveš.....
V kakih dozah to Aspirin?Ivermectina ti v Sloveniji ne bodo dali. Zato je potreba poiskati stvari, ki jih lahko dobiš.
Kot sem opisal zgoraj - preventivno jemlješ Vitamina C, D in Cink. Ko fašeš Covid pa še Aspirin (študijo za Aspirin sem prilimal zgoraj). Že s tem si si zelo izboljšal potek bolezni (velja za cepljene in necepljene).
V kakih dozah to Aspirin?
Al kr tak na pamet spet malo?
Veš sploh kaki učinek ma Aspirin na telo oziroma kri? Veš kaj lahko povzroči Aspirin v kombinacijih določenih stanj v telesu? Kake so lahko posledice rednega jemanja aspirina?
Jaz bi rekel, da ne, če bi ga ne bi tak čez palec malo usput priporočal. Če pa že pa upam, da te en toži za zavajanje. Ker to tvoje nabijanje brez podlage je pa rahlo preseglo meje.
Ded pojma nimaš, nula. A pametn, ko da si vso pametn sveta požr iz treh jebeni* člankov.
A ksne bol obskurne strani pa nisi najdu?
Aspirin 325 mg daily (unless contraindicated)
Pa ne upam, me lahko šef v tem delu foruma ban-a ...Please, do tell![]()
Ok s tem si samo potrdil, da nimaš pojma.
Aspirin 325 mg daily (unless contraindicated)
Samo daš PLAY:Ok s tem si samo potrdil, da nimaš pojma.
Hvala za razjasnitev (sicer že prej jasne) zadeve.