Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Kolko kdo plačuje in za kaj, vprašaj plačnika. A boš menju stran, ko te bodo aktualni odhebal?
Kolk pišeš, si "strokovnjak" na področju ponavljanja evropske in svetovne medicine, politologije, skladiščnik evropskih cepil, finančnik državnih blagajn..... še ktero tutulo si lastiš?

tony

Guru
23. jul 2007
9.986
1.671
113
Ne, nič od tega.

Morda ne boš verjel, ampak preprosto mi ni vseeno, če ljudje umirajo za brezveze.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Ne, nič od tega.

Morda ne boš verjel, ampak preprosto mi ni vseeno, če ljudje umirajo za brezveze.
sigurno ti ne verjamem, da ti je do drugih ljudi. Zakaj pa ti ne verjamem? Ker pišeš o nekih zalogah v Izraelu, denarju, ki ga za neke zadeve ni, za druge pa je...itd. Vse uradne verzije aktualne vlade. Tolk laži je že šlo skoz med ljudi, da bi že moral preveriti, če ti nekdo reče "dober dan", preveriti, če je sploh dan.

• Wow
Reactions: tony

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.154
7.193
113

Ursula von der Leyen: Storimo vse, da se ne bomo soočili s pandemijo necepljenih​

haha, zdaj naenkrat pa smo necepljeni problem? Ne oboleli necepljeni, ne kronični bolniki, kar vsi necepljeni?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.250
3.612
113
Marlbor

Ursula von der Leyen: Storimo vse, da se ne bomo soočili s pandemijo necepljenih​

haha, zdaj naenkrat pa smo necepljeni problem? Ne oboleli necepljeni, ne kronični bolniki, kar vsi necepljeni?
O tem sem že par tednov nazaj pisal ...

• Haha
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.154
7.193
113
Najboljše ja, da se bo sedaj vsako zimo težilo s cepivi, da bi se preprečilo prehlad, gripo....sterilno družbo naredilo?

pa kam smo prišli no :)

tony

Guru
23. jul 2007
9.986
1.671
113
sigurno ti ne verjamem, da ti je do drugih ljudi. Zakaj pa ti ne verjamem? Ker pišeš o nekih zalogah v Izraelu, denarju, ki ga za neke zadeve ni, za druge pa je...itd. Vse uradne verzije aktualne vlade. Tolk laži je že šlo skoz med ljudi, da bi že moral preveriti, če ti nekdo reče "dober dan", preveriti, če je sploh dan.
Pa danes častna Titova nič ne velja? :sprasujemse:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Meni ne. Tebi pa vidim da še. V vednost: Tip je mrtev že 41 let. 2WW je konec že pred 76 leti. Zdej živiš v corona časih, tako da častne besede dajaj živim "liderjem".