Xiaomi 13T (HyperOS)?

shift

Guru
20. jul 2007
10.123
2.650
113
za šankom
Ksz....

Imam X 14T. Operater Telemach. Mobilni podatki gostovanje - Hrvaška

Vprašanje:
Pri mobilnih podatkih imam Edge. Če dam ponovni zagon telefon imam 5G prenosa. Vendar mi tekom dneva vrže ven Edge in zelo upočasni prenos. V hotelu načeloma uporabljam wifi.
V čem je fora?

Lp
matej_
Pa ti počne samo na hrvaškem?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.245
751
113
ker je načeloma nov telefon sem z njim zaenkrat bil samo na Hrvaškem.
in obakrat je bilo isto. v Umagu in na Malem Lošinju.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.237
29
48
Nekateri ste v tej temi napisali, da imate Xiaomi 15. Mi lahko nekdo pove, v katero mapo naj skopiram melodije za zvonenja, da bodo vidne pri izbiranju za posamezne osebe.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.237
29
48
Mapo v kateri so mp3-ji za zvonenja imam v mapi music, isto mapo sem kopiral še v glavni direktorij. Od 25 pesmi, ki naj bi bile za zvonenja, pri izbiranju v imeniku, vidim samo dve.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.669
2.478
113
gledak Xiaomi tel. Emkrat kamera 200 Mpix enkrat 3x50 Mpix.
Kaj je bolj res?
Kateri tel ima kamero več kot 50 Mpix?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.233
6.175
113
Mapo v kateri so mp3-ji za zvonenja imam v mapi music, isto mapo sem kopiral še v glavni direktorij. Od 25 pesmi, ki naj bi bile za zvonenja, pri izbiranju v imeniku, vidim samo dve.
Šumniki/presledki v imenu (čeprav naj bi bilo sedaj vse uft-8) ?

Če predstaviš celotno zbirko v mapo 'downloads' je kaj drugače ?

Ali kakšen eksotičen encoding 23-tih mp3-jev, ki jih ne zazna (cbr, vbr) ?

Daj naloži po enega ki dela/ne dela (mp3) na dropbox/Google drive ali kaj podobnega, da vidimo, če je problem pri tebi ali pri vseh.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.237
29
48
od treh mp3-jev v zipu telefon prepozna samo mp3 vikingi, deliverance in godfatherja pa ne. Lahko pogledaš, če vidiš kakšno razliko v zapisu?

Priponke

• vikings-ringtones.zip
    1,5 MB · Ogledi: 18

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.237
29
48
Pri novem telefonu sem prenesel vse aplikacije in nastavitve direktno iz Huaweia, mogoče je tu težava. Bom dal telefon na tovarniške nastavitve in bom videl, če bo kaj drugače.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.565
378
83
35
Poco x7 hyper os. Incoming call zvoni, vendar ga ne pokaze. Ob zaklenjenem zaslonu mores odklenit ekran in se podrgnit ekran, da sploh vidis kdo klice. Kje se to nastavi, da bo direkt kazalo? Zoprna zadeva.

anjica

Zelenc'
14. mar 2024
24
-9
3
Kar se tiče Samsunga. Ne vem če te prav razumem toda vse to kar naštevaš, Samsung omogoča že kar nekaj časa, vsaj hitreje kot ti opisuješ, res da nekateri modeli odvisno od operacijskega sistema kateri je naložen, malo drugače, toda omogoča.
- npr.: vklop/izklop BT, svetilke, itd.. lahko nastaviš kamor hočeš v meni katerega dol potegneš. Svetilko recimo lahko vklopiš/izklopiš z enim pritiskom že v zaklenjenem meniju ali z stranskimi tipkami. Sex shop
- to da moraš kliknit 4x da prideš v meni za glasnost tudi ni res. Tja lahko prideš z dvema klikoma. Poleg tega si lahko naložiš aplikacije, ki ti vse to prikazuje na začetnem zaslonu. Saj zato pa so te aplikacije, ki jih dobiš preko Google play trgovine in niso neke 3rd party appi. Ne razumem v čem je problem. Zaradi takih pripomočkov telefon ne bo delal nič slabše. Saj ravno v tem je prednost Androida napram iOsu.
Ej hvala za to