Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
hm... bi tud zate lahko enako napisal... neki ti sosledje postov dela probleme.
Sosledje postov praviš...
Screenshot_2022-06-15-15-57-08-823.jpeg

Zdej razumem vse... če takole slediš informacijam o vojni, potem je to to. Amen

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Mah daj tečnarit. Imam dva vojaka v družini in dva vojaka prijatelja. Vsi štirje podpirajo obrambo Ukrajine proti Rusiji. Vsi štirje, čeprav seveda ne z veseljem podpirajo napotitev naših vojakov v Ukrajino, če bi to bilo potrebno, seveda pa vsak raje vidi, da mu ne bo treba v pravo bitko. Eden od prijateljev je že nameščen na Slovaškem. Jasno jim je zakaj so se odločili za vojaški poklic.
seveda podpirajo, na tak način fronte ne bodo videli od blizu

ne sanjat, brez izkusenj so totalno in lahek plen

kaj delajo na Slovaškem?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.498
3.221
113
Lublana
Obišči stran
seveda podpirajo, na tak način fronte ne bodo videli od blizu

ne sanjat, brez izkusenj so totalno in lahek plen

kaj delajo na Slovaškem?

Glej, samo napisal sem ti kako je z vojaki, ki se dobro zavedajo zakaj so vojaki. Nič ne sanjam. Jaz in oni upajo, da ne bodo nikoli v pravi bitki, ker to se bo zgodilo samo, če bo vojna močno prestopila zahodne meje Ukrajine. Tega si pa upam res nihče ne želi.
Res ne vem kaj delajo na Slovaškem.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Glej, samo napisal sem ti kako je z vojaki, ki se dobro zavedajo zakaj so vojaki. Nič ne sanjam. Jaz in oni upajo, da ne bodo nikoli v pravi bitki, ker to se bo zgodilo samo, če bo vojna močno prestopila zahodne meje Ukrajine. Tega si pa upam res nihče ne želi.
Res ne vem kaj delajo na Slovaškem.
junaki naši do prvega poka

raje nehaj... nobenih izkušenj nimajo

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Mah daj tečnarit. Imam dva vojaka v družini in dva vojaka prijatelja. Vsi štirje podpirajo obrambo Ukrajine proti Rusiji. Vsi štirje, čeprav seveda ne z veseljem podpirajo napotitev naših vojakov v Ukrajino, če bi to bilo potrebno, seveda pa vsak raje vidi, da mu ne bo treba v pravo bitko. Eden od prijateljev je že nameščen na Slovaškem. Jasno jim je zakaj so se odločili za vojaški poklic.
Valda da podpirajo, sej smo ja v Natu. Nato je pa tok močen, kot piše na papirju. Skoraj nič, če bi prišlo do spopada z Rusijo. Naše vojake bi dal za kanon futer.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.004
7.178
113
Resistance to the occupation of Mariupol continues, despite the city falling into Russian hands last month.

Writing on Telegram, Petro Andryushchenko, an adviser to Mariupol's Ukrainian mayor, said the city "did not accept the occupation".

He claimed two tow trucks and three other large vehicles were set on fire last week in the car park of the Russian Emergencies Ministry.

The post also detailed the fatal stabbing of a ministry employee in a crowd awaiting humanitarian aid near the city's metro.

"Retribution is near. Glory to Ukraine!," concluded the post, in a warning to Russian soldiers in the city.

• Haha
Reactions: kroja_
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.