So bili, ja. Potem, ko so Rusi izselili Tatare in naselili - Ruse.Glede na to, da so na Krimu od vedno bili Rusi v absolutni večini (tudi zgodovinsko), ti v bistvu dobesedno podpiraš genocid...
So bili, ja. Potem, ko so Rusi izselili Tatare in naselili - Ruse.Glede na to, da so na Krimu od vedno bili Rusi v absolutni večini (tudi zgodovinsko), ti v bistvu dobesedno podpiraš genocid...
Ker imajo vse zapore polne novinarjev in profesorjev...Zakaj Tučija ne zapre vseh teh politikov v en velik zapor in jih ne spusti vem, dokler se ne zmenijo?
Temu se reče vojna propaganda. Sam tukaj se še vedno Rus želi spravit na silo v Ukrajinsko mesto in je Rus odgovoren za bombe na civilne objekte in ne obratno.
Na Krimu so se "odločili" po anektiranju in izvozu neRusov. Zelo kredibilen referendum.Glede na to, da so se na Krimu samo odločili, da želijo stran od Ukrajine, da si Donabs in Lugansk želita stran od Ukrajine... Po tvoji retoriki je potem treba tudi Kosovo vrniti nazaj Jugoslaviji...
Seveda. Kot ni herojstvo, da gasilec steče v gorečo podirajočo se stavbo, da reši življenja. Tudi ni herojstvo, da policist skoči v reko, da reši življenje. Samo služba.Seveda ti nisi zaposlen na CZ in nisi izučen bombni tehniki, jst tudi ne. Sem pa v življenju že premaknil par bomb z vžigalnikom pa sem še vedno živ.
Dejstvo pa je da profesionalec nebi šel odvijat detonatorja če nebi bil 100% kaj počne. To ni nobeno posebno herojstvo, samo služba. Lahko pa si na strani za zaščito in reševanje pogledaš naše heroje v akciji (tudi po 5 intervencij na dan), sploh sedaj spomladi ko se začnejo opravila v zemlji.
Preberi si poročilo mednarodne opazovalne komisije. Poglej še javnomnenjske ankete, par let prej in par let po referendumu, narejen s strani zahodnih inštitucij (da ne boš očital ruske propagande). V izzid referenduma se nikoli ni podvomilo...
Sam shit no pa kaj ti že vse v življenju nisi naredil, pa praktično tudi ni stvari o katerei nebi vedel vse. Kapo dol.Seveda ti nisi zaposlen na CZ in nisi izučen bombni tehniki, jst tudi ne. Sem pa v življenju že premaknil par bomb z vžigalnikom pa sem še vedno živ.
Dejstvo pa je da profesionalec nebi šel odvijat detonatorja če nebi bil 100% kaj počne. To ni nobeno posebno herojstvo, samo služba. Lahko pa si na strani za zaščito in reševanje pogledaš naše heroje v akciji (tudi po 5 intervencij na dan), sploh sedaj spomladi ko se začnejo opravila v zemlji.
Zadosti da živiš v bližini soške fronte. Kar se bomb tiče.Sam shit no pa kaj ti že vse v življenju nisi naredil, pa praktično tudi ni stvari o katerei nebi vedel vse. Kapo dol.
Ali pa v MB, ko se koplje kje na novo je vedno nekje kaka "bomba".Zadosti da živiš v bližini soške fronte. Kar se bomb tiče.
Lahko pa se zaprejo v ambasado savdijcev.Ker imajo vse zapore polne novinarjev in profesorjev...
V MB je del posejan z letalskimi. Pri nas pa za malo pokopljes in se kakšna granata prikaže.Ali pa v MB, ko se koplje kje na novo je vedno nekje kaka "bomba".
Vse skupaj 15 do 20 vozil, ki čakajo na prečkanje meje. Še to verjetno kakšni delovni migranti. Zmaga pa tista, ko za mnenje sprašujejo "študentko", ki naj bi poskušala spremeniti oblast, vendar ni uspelo. Patetično.