Ne, to je preventivno ubijanje vsega, ker je not mogoce kak vojak v zasedi. By rusofili.Ni to pojem etnicnega ciscenja?
To verjetno jemlje kot kakšno COD igro ali pa painttball trening.
Device izbirajo ali kako že gre.seventh heaven.
So ble neke fotke, kako so bradati zloženi v vrsti...Kje pa so čečeni ?
azovski bataljon očistit
Rusofil: Azov so izvajali etnično čiščenje Rusov v Ukrajini (true story, Putka pravi, da je res), torej je čisto pravilno, da je Rusija napadla celotno državo in pobija in uničuje vse povprek.ti moram razložit, ker vidim da ti ta kompleksna tematika ne gre najboljš:
azov so ukrajinci, branijo mariupol pred agresorjem, ki želi okupirat ukrajino
ukrajinci so good guys, rusi bad guys
mi podpiramo ukrajince
mi ne bi smeli podpirat ne enih, ne drugihti moram razložit, ker vidim da ti ta kompleksna tematika ne gre najboljš:
azov so ukrajinci, branijo mariupol pred agresorjem, ki želi okupirat ukrajino
ukrajinci so good guys, rusi bad guys
mi podpiramo ukrajince
Cakaj cakaj se malo .....Daj malo umiri ti ta tvoj nacionalistični ton
kaj pa tuji borci v UA?Ukrajinska vojska - good guys
Ruska vojska - bad guys
Azov - bad guys
kaj pa tuji borci v UA?
Mene osebno bi plačanec močno skrbel, ker ni tam za svobodo tuje države, ampak zaradi vojne same in dobičkonosnosti le te zanj osebno.A ni, po neki logiki, najboljše da se pobijejo plačanci, ne pa da se neke nabornike prisilno pošilja v smrt?
Pol je res kar je putin govoril da je ukrajina polna nacistov. Ukrajinskih, Ruskih, Čečenskih, Hrvaških,... Pa tam so se vsi nacisti evrope trenutno zbral.Za Čečene so Ukrajinci trdili, da so jih razklali na dve enoti in eno v celoti pobili, druga pa je pod težkim obleganjem in jih bodo tudi "eliminirali."
Včeraj se je oglasil Kadyrov z videom njegovih enot in opreme, tako da nič ne kaže, da bi jih naj "vse pobili."
Nahajali bi se naj v gozdovih v okolici Kijeva, pripravljajo se pa na iskanje in spopad z enoto "Bandera" (ponovno eno izmed nacističnih paravojaških enot)
Kar pomeni, da bo gledal predvsem na svojo rit in ne bo rinil v preveč nevarna območja, ampak tja, kjer mu bo kaj padlo v žep (legalno/nelegalno). Dodatno so taki lahko dvojni agenti in potolčejo kakšno zaledno obrambno linijo/položaje, itd.Mene osebno bi plačanec močno skrbel, ker ni tam za svobodo tuje države, ampak zaradi vojne same in dobičkonosnosti le te zanj osebno.
Ne morem verjet da sem snečkotu lajk stisnil wtf, kaj vse vojna naredi.mi ne bi smeli podpirat ne enih, ne drugih
to je njihov interni konflikt
hepani pa sami sebi dajemo sankcije
azovski bataljon so naciji tudi za ZDA