Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.026
7.182
113
Kako a ni so to state of the art vojaki.....

Ruski specialci...
A so v štal treniral?
Saj tu ima putin prav. Zakaj bi vlagal v kopenske sile in uber vojake, itak ima nuke in ga nihce ne upa ruknt, to kaj pa serje okoli pa je dovolj zracna moc, ki jo podpre s proti letalsko podporo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Še elitni odred UA Rambotov...

2022-03-09_19-39-05.png

photo_2022-03-03_13-29-08.jpg

I

Izbrisan uporabnik 474

Če ti misliš, da mulc z kljukastim križem in drug z "pozdravnim sporočilom" nacističnega taborišča "ne predstavlja ničesar", potem si poišči pomoč...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Če ti misliš, da mulc z kljukastim križem in drug z "pozdravnim sporočilom" nacističnega taborišča "ne predstavlja ničesar", potem si poišči pomoč...

mislim da jo ti rabiš... in to javno zdravstvo ne bo dost, bo treba mal žep seči

koga predstavlja ta mulec? mamo tud pri nas par takih... po mojem ene pet al pa šest. Koga predstavljajo? Mene ne. Tebe? Slovenijo?

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.026
7.182
113
US Congress to approve $13.6bn in aid for Ukraine

EU targets 160 Russian citizens in latest round of sanctions

I

Izbrisan uporabnik 474

mislim da jo ti rabiš... in to javno zdravstvo ne bo dost, bo treba mal žep seči

koga predstavlja ta mulec? mamo tud pri nas par takih... po mojem ene pet al pa šest. Koga predstavljajo? Mene ne. Tebe? Slovenijo?

Sta pripadnika Ukrajinske vojske in kot njena člana jo tudi predstavljata. In če mamo pri nas par takšnih, potem ne razumem, zakaj še niso sankcionirani.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.