vojaške izgube, tega ne kažejoRazminirane stanovanske soseske ,zbombardirane bolnice ,sirotisnice ,pekarije ,sole ,otroski vrtci...kaksne rezultate ruskega komunisticnega satana naj ti se pokazejo ????
Sedaj bi se splačalo pokupiti ruske delnice ipd...Ok še malo analitike naslednja tarča rubla je
0.00519635 glede na $
To je zadnji nivo.... Če to prebije je game over...
Po polnoči bom vedl kje se svečnik zkjuči, če se zakjuči pod 0.006509 bomo šli naslednji dan na zgornjo vrednost (nižjo seveda).
Mislim, da je tako hiter padec posledica špekulacije embarga na nafto in posledično povečan prodajni pritisk kmerovske valute..
Po mojem jih Kitajc kupuje kot nor, mi pa čakamo..Sedaj bi se splačalo pokupiti ruske delnice ipd...
a borzo so že odprli?Sedaj bi se splačalo pokupiti ruske delnice ipd...
En nasvet v downtrendu ne kupuj nič....Sedaj bi se splačalo pokupiti ruske delnice ipd...
Prej je omenu čike......mogoče si jih pa "popra"![]()
![]()
Zj ne vem...al si se cepil proti covidu al kaj. Al kaj se je zgodilo s tabo.
Končno si ratal normalen.![]()
Napačno vsi bežijo.....Po mojem jih Kitajc kupuje kot nor, mi pa čakamo..
Aja še to, če bi kupoval RSI nebi u podn prbijal.....Po mojem jih Kitajc kupuje kot nor, mi pa čakamo..
En nasvet v downtrendu ne kupuj nič....
Snecer predobro vem, k sem bil požrt me je koštalo...
Ko se trend zasuka, takrat pa...
Drgač pa šu po tamalo, fak kakšno je na pumpah.
jest pa prazen tank...
za vse ostalo je Mastercard. sej pri nas se deluje, a ne?
za v muzej, ne za odpis
Ja kaj mu bo pa pecikla....če pa fsak dan hodi peš! (je prejle rekO)....caki. Ukrajinci se borijo proti Putinu. Ti pravis, da je treba putina snet, ampak v isti sapi izjavis, da nimas nic skupnega z Ukrajinci?! wtf?
RU potni list v roki, -40C piše zadaj.
Kar nekaj samodržcev je potrebno sneti, Madžarska, Slovenija, itd.caki. Ukrajinci se borijo proti Putinu. Ti pravis, da je treba putina snet, ampak v isti sapi izjavis, da nimas nic skupnega z Ukrajinci?! wtf?
Čakaj, da dobijo naše škornje ... pol bomo v vojni z Ukrajino, sabotaža čista.Zalostno, da je najvecji zaveznik uktajincev v evropi Zdruzeno kraljestvo. Sramota mi.
The Speaker of the House of Commons has just announced that Ukrainian President Volodymyr Zelensky will speak to UK Parliament on Tuesday.
The virtual address will take place at 1700 GMT.
Skoz levake obtožuješ ka smo leni, a sam očitno cele dneve drkas računalnik pa neke špekulacije drkas. Si sploh bil na zraku danes? Al si skoz trd ka gledaš te grafe?Aja še to, če bi kupoval RSI nebi u podn prbijal.....
Vsi prodajajo, prodajni pritisk in špekulacije so problem.
Ti si tud naša interna zadeva pa se te še nismo rešiliNič nimamo skupnega z Ukrajinci, to ni naš konflikt in naš problem, saj ta cirkus Rusija, Ukrajina je od razpada SZ dalje.
Interna njihova zdeva.