Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Uspešno so pomagali kršiti Minsk 2 sporazum iz 2015.

Anne-Laure Bonnell:I am close to civilians, the Ukrainian army is bombing its own people in Donbass

Anne-Laure Bonnel affirme que l'Ukraine bombarde sa propre population dans le Donbass : 13 000 morts

Kmalu v kinu.
Poglej priponko 53534

Lepo prosim za link do polnega besedila tega sporazuma, s citatom kršenih členov.

Hvala.

Prosim še za obrazložitev sporazuma iz Budimpešte iz 1994. Hvala.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Predvsem Imajo ogromne probleme z logistiko.
Fancy oprema v prvi liniji ni veliko vredna če nima bencina, streliva, hrane itd.

V parih dneh so hoteli končati(zajete policijske sile, protiizgredniška oprema, že kažejo na to), potem pa se je ustavilo, nepredviden odpor, blato , uničeni oskrbovalni konvoji,...

Če utegneš, od kod črpaš podatke, ds so načrtovali zavzetje države v nekaj dnej, ki premore 40 plus mio ljudi in je polna orozja se od sovjetskih casov, da ne omenjamo "donacij" orožja zahodnih sil se pred vojno z Ukrajino.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
adx6Q9pm_700w_0.jpg

se je pa fajn zredu....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.617
2.406
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Gledam flightradar in vidim, da noč in dan nad Poljsko kroži stratotanker, seveda pa tudi vsaj eno vohunsko letalo. Sprašujem se, koliko vojaških lovcev je non stop glede na to v pripravljenosti v zraku, da ob najmanjši nevarnosti takoj reagirako.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.800
1.300
113
Titograd
Gledam flightradar in vidim, da noč in dan nad Poljsko kroži stratotanker, seveda pa tudi vsaj eno vohunsko letalo. Sprašujem se, koliko vojaških lovcev je non stop glede na to v pripravljenosti v zraku, da ob najmanjši nevarnosti takoj reagirako.
Nad Poljsko so v vsakem trenutku 2 ali 3, nad Romunijo 1, precej redno pa ob meji patruljirajo tudi UAV-ji.

Še najbolj zanimiv pa je nek business jet, vsak dan naredi 2 krat obhod meje ob Romuniji, Poljski in nazaj na letališče Cluj.... civilne oznake sicer. Enkrat bom pritnscreen nardil

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
pranje možganov?

A je v katerem hollywoodskem filmu kak Rus tudi pozitivna oseba ?

Kolikor se sponim so vedno neki kriminalci, nasilneži, vohuni proti zda, mafijci..?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.498
3.221
113
Lublana
Obišči stran
Kaj pa če Rusi namerno pošiljajo slabo tehniko in mladež, da izčrpajo ukrajince v moštvu in orožju?
Potem pa z najboljšim nad Kijev?
Možno, takšna taktika žrtvovanja svojih ljudi za kanon futer je njihovim "velikim vodjem" očitno v krvi. Ampak mislim, da se bo tudi nadaljevalo na takšen način zato pa ruski narod protestira in beži. Ruska vojska je zelo očitno eno sranje. Edino s čimer lahko resno grozijo je jedrsko orožje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.