Tale pobarvanka je malo preveč optimistična, edino če je pobarvano kje se ruska vojska nahaja ne pa kaj nadzira.
Russo-Ukrainian War - Google My Maps
See the war update from 11 Apr. 2025 at https://ModernGreatGame.Watch/
Tale pobarvanka je malo preveč optimistična, edino če je pobarvano kje se ruska vojska nahaja ne pa kaj nadzira.
To bi pomenilo, da bi Ukrajina pristala na delitev ozemlja. Zakaj pri bogu bi to bilo v interesu Ukrajine, mi pa ni jasno. Razloži prosim.
Poleg tega ni v interesu orožarskega biznisaTo bi pomenilo, da bi Ukrajina pristala na delitev ozemlja. Zakaj pri bogu bi to bilo v interesu Ukrajine, mi pa ni jasno. Razloži prosim.
To po mojem brez da naredijo nek referendum, tezko kar glih tako pavšalno rečeš.ker ljudje na ozemlju nočejo živeti pod Ukrajino.
Rusi poročajo o težavah pri plačilu storitev aplikacij Netflix in Spotify
Iz Rusije prihajajo poročila, da pri poskusu plačila za podaljšanje storitev nekaterih aplikacij, kot sta Netflix in Spotify, prihaja do težav. Uporabniki namreč poročajo, da pri poskusu plačila z bančnimi karticami Sberbank, Tinkoff in Alfa-Bank prihaja do napake. Težave so se sicer pojavile po izključitvi nekaterih ruskih bank iz sistema Swift.
Ampak najprej morajo Rusi zapustiti Ukrajino.
Photoshop dela na polno
Posebna tema | ATO na vzhodu (anti-terrorist operation) - [na področju Donetska in Luganska]
CHILDREN OF WAR": THE MINISTRY OF DEFENSE HAS PUBLISHED TOUCHING PHOTOS OF YOUNG UKRAINIANS FROM THE ANTI-TERRORIST OPERATION ZONE
2016
Poglej priponko 53249
2022
Poglej priponko 53250
2022
Je bilo že včeraj Ukrajinci so mal metke namazal v svinjsko mast. Nič hudega edino pravilnoNe morem verjet, da pa ti po drugi strani tak ruski navijač.
Sploh če parkiraš vojsko pred stolpnico.
Vir: RTRussia’s Foreign Minister Sergey Lavrov's working trip to Switzerland has been canceled due to an “unprecedented” airspace ban, imposed by several EU countries as a response to the Russian attack on Ukraine.
Lavrov was due to attend the session of the UN Human Rights Council in Geneva on March 1, as well as to give a speech at the Conference on Disarmament.
The Irony. As US & UAE leaders carry out genocide in Yemen, they shamelessly point to Ukraine.Surreal
Vir: RT