Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 474

Saj nisi resen, ali pač?

Glede na klanje rusije v drugi državi, bi moralo biti vse drugo, razen sovraštvo, prepovedano in sankcionirano.

Eni se očitno ne zaveda, kaj dejansko dela rus v ukrajini?

Vsako sovraštvo, žaljenje in podpihovanje nestrpnosti bi moralo biti sankcionirano. Vsako!

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Ukrajini ne bo uspelo potopiti ruSSke letalonosilke...ker ta ruski odpadek železa sploh ne obratuje :valjamse:

I

Izbrisan uporabnik 474

Tudi, če ti pride rus posilit ženo in umorit otroka?

A je prišel tebi? Komu na forumu? v Sloveniji? Konflikt je med Rusijo in Ukrajino, ni vpletena Slovenija, ni vpletena niti EU (neposredno), zato je takšna retorika, kjer si si izbral stran in pljuvaš po drugi, nesprejemljiva.

I

Izbrisan uporabnik 474

je reko gargy da se ni postavil na nobeno stran :valjamse:

A sem se? Kje? Pokaži, kje navijam za Ruse, se veselim njihovih zmag in upam na zmago Rusije? Kot že rečeno, vam ukrofilčkom intelekt ne seže tako daleč, da nekdo, ki ne ploska Ukrajini, ni avtomatično "za Rusijo"

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
je reko gargy da se ni postavil na nobeno stran :valjamse:
FU0ExfPWAAIlFMm.jpg

• Haha
Reactions: Kamele0N

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Saj nisi resen, ali pač?

Glede na klanje rusije v drugi državi, bi moralo biti vse drugo, razen sovraštvo, prepovedano in sankcionirano.

Eni se očitno ne zaveda, kaj dejansko dela rus v ukrajini?
In ti veš kako? Kar si na lastne oči videl? Ali kar ti servirajo mediji? Si na lastne oči videl kijevskega duha, kako klesti frcoplane po nebu, ubite vojake na Kačjem otoku, pokol civilistov v Buck, itd...
Kar jaz vidim, iz "tvojih" "kredibilnih" virov, je sledeče: močno sem začuden in presenečen hkrati, da se boji ne odvijajo v predmestju Moskve. Namreč vse kar vidim, so uničena ruska vojaška oklepna vozila, mrtvi vojaki, vojska brez bencina že dva meseca, Rusija brez denarja že dva meseca, vojaki nesposobni, na drugi strani pa kontra ofenzive Ukrajinske vojske, evakuacije, neprekinjen dotok zahodnega orožja in denarja... Res mi ni jasno, kako da niso vsaj na pol poti do Moskve...
Si sedaj mogoče dojel sliko?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.018
7.182
113
A je prišel tebi? Komu na forumu? v Sloveniji? Konflikt je med Rusijo in Ukrajino, ni vpletena Slovenija, ni vpletena niti EU (neposredno), zato je takšna retorika, kjer si si izbral stran in pljuvaš po drugi, nesprejemljiva.
Pomeni če se dogaja tebi, je nestrpnost OK, če pa sosedu pa ne več?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
38.663
11.610
113
Se ponižno ne strinjam. Cilj rusa je priti do bogastev ukrajine, jebe se njemu za denacifikacijo in ves ta bulšit.

In ko je začel vojno, je seveda dobro vedel, kaj sledi. Sankcije sveta, ve pa, da ima v roki žezlo v obliki plina, hrane in ostalih dobrin. In ker ima ukrajina tudi veliko teh bogastev, se jih hoče polastit in držav cel svet v šahu.

Ne, ni to konflikt med rusijo in slvoenijo, to je konflikt med rusijo in svetom, iz katerega so pa izvzete belorusija, kitajska, NK, srbija, pa še nekaj komunističnih držav sem pozabil...

Rus je kriv za vso štalo, ki jo imamo zdaj, ne vem, kako tega ne vidiš. Si mogoče slep?

B81

22. jul 2007
38.663
11.610
113
In ti veš kako? Kar si na lastne oči videl? Ali kar ti servirajo mediji? Si na lastne oči videl kijevskega duha, kako klesti frcoplane po nebu, ubite vojake na Kačjem otoku, pokol civilistov v Buck, itd...
Kar jaz vidim, iz "tvojih" "kredibilnih" virov, je sledeče: močno sem začuden in presenečen hkrati, da se boji ne odvijajo v predmestju Moskve. Namreč vse kar vidim, so uničena ruska vojaška oklepna vozila, mrtvi vojaki, vojska brez bencina že dva meseca, Rusija brez denarja že dva meseca, vojaki nesposobni, na drugi strani pa kontra ofenzive Ukrajinske vojske, evakuacije, neprekinjen dotok zahodnega orožja in denarja... Res mi ni jasno, kako da niso vsaj na pol poti do Moskve...
Si sedaj mogoče dojel sliko?
čuj samo res, zakaj so se npr. avti podražli v rusiji?

I

Izbrisan uporabnik 474

Pomeni če se dogaja tebi, je nestrpnost OK, če pa sosedu pa ne več?

Če se dogaja meni, osebno, potem je retorika razumljiva zaradi osebne vpletenosti, čustev (še pa ne pomeni, da je splošno sprejemljiva). Če se dogaja nekomu nekje in uporabim takšno retoriko samo zato, da izlijem svoje frustracije, potem pa ni več ne razumljiva, še manj pa sprejemljiva.

I

Izbrisan uporabnik 474

Se ponižno ne strinjam. Cilj rusa je priti do bogastev ukrajine, jebe se njemu za denacifikacijo in ves ta bulšit.

In ko je začel vojno, je seveda dobro vedel, kaj sledi. Sankcije sveta, ve pa, da ima v roki žezlo v obliki plina, hrane in ostalih dobrin. In ker ima ukrajina tudi veliko teh bogastev, se jih hoče polastit in držav cel svet v šahu.

Ne, ni to konflikt med rusijo in slvoenijo, to je konflikt med rusijo in svetom, iz katerega so pa izvzete belorusija, kitajska, NK, srbija, pa še nekaj komunističnih držav sem pozabil...

Rus je kriv za vso štalo, ki jo imamo zdaj, ne vem, kako tega ne vidiš. Si mogoče slep?

O čem ti zdaj to? Jaz pravim, da retorika žaljenja, podpihovanja sovraštva in podobno, na forumu ni sprejemljiva. Je zapisano tudi v pogojih sodelovanja foruma.

Če iz "sveta" odvzameš Rusijo, Indijo, Kitajsko, Brazilijo, Korejo, Belorusijo, Iran in "še kakšno, ki si jo pozabil", potem ti ne ostane več veliko "sveta." In konflikt je še vedno med Rusijo in Ukrajino, pa če se ti, ukrofili in Ukrajina še tako trudite potegniti preostali svet v drek...

B81

22. jul 2007
38.663
11.610
113
O čem ti zdaj to? Jaz pravim, da retorika žaljenja, podpihovanja sovraštva in podobno, na forumu ni sprejemljiva. Je zapisano tudi v pogojih sodelovanja foruma.

Če iz "sveta" odvzameš Rusijo, Indijo, Kitajsko, Brazilijo, Korejo, Belorusijo, Iran in "še kakšno, ki si jo pozabil", potem ti ne ostane več veliko "sveta." In konflikt je še vedno med Rusijo in Ukrajino, pa če se ti, ukrofili in Ukrajina še tako trudite potegniti preostali svet v drek...
Ja in kako to, da na vse napisano, ti ne obtožiš rusije, da je napadla in je zdaj sranje po celem svetu? Ker so jo prisilili?

I

Izbrisan uporabnik 474

Ja in kako to, da na vse napisano, ti ne obtožiš rusije, da je napadla in je zdaj sranje po celem svetu? Ker so jo prisilili?

Da zdaj se pa zberi malo skupaj. Če nisem že 10x napisal, da je Rusija kriva za trenutno stanje, potem pa tudi ne vem... Sem obsodil Rusijo, večkrat. Sem tudi napisal, da ne verjamem navedenim ruskim razlogom za napad. Evo, samo za tebe - Rusija je kriva za napad na Ukrajino in jo je napdla brez legitimnega vzroka.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.