Moderno?Da jim zmanjkuje modernega orožja poslušamo že od začetka marca...
A je ban swifta?Bruka so tvoji umotvoriCelo tako, da se ti tudi ukrofili smejijo... Kak je zdaj z propadom Rusije? Kdaj bo? Kak kaže? Rubelj je že 1.000.000 za 1 USD? Že tiskajo ničle na rubelj?
Pa nekak smo že pozabili na tvoje samo-sramotenje, pa nisi zdržal in klofnil po tipkovnici...
Sem bolj mislil, da bi putler zacel zares grozit z nukami, pa bi se takrat naredil neki red. Ali da mu ukrajina pusti obe pokrajini in krim in gre domov.
Kitajska menda ni toliko nora, da se vmesa, ker ce bi eu in zda 5 let ziveli malo slabse brez 100% kitajske v zivljenju, v tem casu kitajska gre...
Pa kako to da ste pubeci tako za rusijo in proti ukrajini, so kake osebne izkusnje ali imate rusinje ozenjene ali kaj?
In Ukraine, the mobilization of women is being prepared for the purpose of "uninterrupted replenishment of the losses of personnel" of the Armed Forces of Ukraine. First of all, until June 15, the mobilization of women who are already liable for military service will start, and until June 31 Ukrainian women from 18 to 60 will be registered for military service.
The order concerns the Dnepropetrovsk, Kyiv, Kirovograd, Nikolaev, Odessa, Kharkov, parts of the Donetsk and Zaporozhye regions.
vir ?Elenskijugenda& volksturmerjev in teritorialcev 18-60 zmanjkalo v nekaterih regijah Ukr...
Verjeli so le Amerikanci, ker so vedeli kaj počnejo.Spovni se rusofilov, ta scenarij je bil v glavi kavbojcev kot pravljica. Američanom niso verjeli niti Ukrajinci.
Click bait war.Pa nima rusija 20000 tankov in 20000 letal in 800000000 vojakov?
Pa še vedno so tam kjer so bili 3 mesece nazaj.
Ko se je govorilo o ban swifta recimo sem napisal, da bodo crknili v mesecu. Ban je bil pač tak, da so glavne banke v Rusiji zaradi potrebe plačila energentovAha, zdaj razumem... Torej ti ne pišeš o tem, kakšne posledice bodo imele uveden sankcije, temveč pišeš o tem, kakšne sankcije bi morali uvesti, da bi imel ti prav... Pa še to je narobe.
Got it...
A si potem dal pozicijo SELL, če si bil tako prepričan do kam bo padel in potem BUY pozicijo, kjer je bilo dno. Stari kje maš milijone, jaz bi bil tvoj prjatu?In točno to sem napisal. Rubl je takrat padel točno do tam kjer sem napisal, vendar je tudi zdaj špekulativno šu gor, ko bo prvi ban na vidiku recimo nafto se bo zopet uscalo.
Torej, vse kar si napovedal se ni zgodilo, ker se predpostavke, ki si jih vzel, niso zgodile.
Ali ni predvidevanja in napovedovanje trendov prav to, postavljanje predpostavk, ki so realne in posledično se z veliko verjetnosti stvari odbijejo ustrezno.
Podobno kot bi trdil, vojne bo konec jutri, predvidevam, da bodo prišli NLPji in bodo nevtralizirali obe vojskujoci strani.
Ampak za nazaj pa vse razložiš zakaj se je zgodilo.
Meni tudi. Ampak to smo od SD navajeni, a nismo? Oni nebi z orožjem in nasiljen oni, bi "nekako drugače". Samo vseeno ne vejo, kako drugače, nimajo pojma, lapajo v prazno, Tanja leporeči z svojim žametnim glasom, pove pa nič. Pa že 1000x videno. Pač če je Janša bil ZA, oni morajo biti proti. Ni važno če ke to OK, ni pomembno če imamo na drugi strani potem sploh kako rešitev, važno je da smo apriori proti.![]()
Poziv vladi k spremembi politike do Rusije. Fajonova pismo delno podprla | 24ur.com
Ali naj Slovenija sredi vojne vihre v Ukrajini pod novo Golobovo vlado diametralno spremeni oboroževalno politiko pretekle Janševe vlade glede vojaške agresije Rusije in jo zamenja s pacifizmom in kulturo miru? Tako v odprtem pismu aktualni vladi predlaga osemnajst znanih akademikov in...www.24ur.com
Ko sem to prebral mi je postalo slabo.
Bravo, vsa čast modelu. Ko bi še naši in evropski politiki tako razmišljali....