Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Da jim zmanjkuje modernega orožja poslušamo že od začetka marca...
Moderno?
jesus z kopnega so jim naprimer potamanili Moskvo... ponos tehnologije?

dej nehi ga pokat.. To kar so Rusi prikazali proti tem ukrajiskim amaterjem, se ceu svet smeji...
Da bi imeli neko moderno konvencionalno vojsko, pa to bi bila bruka, da je nisi videl...

I

Izbrisan uporabnik 474

Bruka so tvoji umotvori :D Celo tako, da se ti tudi ukrofili smejijo... Kak je zdaj z propadom Rusije? Kdaj bo? Kak kaže? Rubelj je že 1.000.000 za 1 USD? Že tiskajo ničle na rubelj?

Pa nekak smo že pozabili na tvoje samo-sramotenje, pa nisi zdržal in klofnil po tipkovnici...

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Bruka so tvoji umotvori :D Celo tako, da se ti tudi ukrofili smejijo... Kak je zdaj z propadom Rusije? Kdaj bo? Kak kaže? Rubelj je že 1.000.000 za 1 USD? Že tiskajo ničle na rubelj?

Pa nekak smo že pozabili na tvoje samo-sramotenje, pa nisi zdržal in klofnil po tipkovnici...
A je ban swifta?
A je ban ruske nafte že?

Pol boš pa dojel napisano.

• Haha
Reactions: XXXL in kroja_
I

Izbrisan uporabnik 474

Aha, zdaj razumem... Torej ti ne pišeš o tem, kakšne posledice bodo imele uveden sankcije, temveč pišeš o tem, kakšne sankcije bi morali uvesti, da bi imel ti prav... Pa še to je narobe.

Got it...

• Ljubezen
  • Haha

tomi

Guru
1. sep 2007
18.924
10.133
113
MB
Sem bolj mislil, da bi putler zacel zares grozit z nukami, pa bi se takrat naredil neki red. Ali da mu ukrajina pusti obe pokrajini in krim in gre domov.

Kitajska menda ni toliko nora, da se vmesa, ker ce bi eu in zda 5 let ziveli malo slabse brez 100% kitajske v zivljenju, v tem casu kitajska gre...

Pa kako to da ste pubeci tako za rusijo in proti ukrajini, so kake osebne izkusnje ali imate rusinje ozenjene ali kaj?

kakrsnakoli podobnost s tem kar se dejansko dogaja je seveda nakljucna.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Elenskijugenda& volksturmerjev in teritorialcev 18-60 zmanjkalo v nekaterih regijah Ukr...

In Ukraine, the mobilization of women is being prepared for the purpose of "uninterrupted replenishment of the losses of personnel" of the Armed Forces of Ukraine. First of all, until June 15, the mobilization of women who are already liable for military service will start, and until June 31 Ukrainian women from 18 to 60 will be registered for military service.

The order concerns the Dnepropetrovsk, Kyiv, Kirovograd, Nikolaev, Odessa, Kharkov, parts of the Donetsk and Zaporozhye regions.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
In Serbia, the former head of the Main Directorate of Internal Security of the SBU Andrei Naumov was detained.
He faces 12 years for attempting to illegally smuggle around €600,000 in cash, as well as emeralds, diamonds and a large amount of US dollars that was not declared.

The Ukrainian authorities are worried because Serbia is cooperating with the Russian security forces. To avoid punishment, Naumov can make a deal and tell a lot of interesting things.

Kitajci imajo poln k Elenskega

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Aha, zdaj razumem... Torej ti ne pišeš o tem, kakšne posledice bodo imele uveden sankcije, temveč pišeš o tem, kakšne sankcije bi morali uvesti, da bi imel ti prav... Pa še to je narobe.

Got it...
Ko se je govorilo o ban swifta recimo sem napisal, da bodo crknili v mesecu. Ban je bil pač tak, da so glavne banke v Rusiji zaradi potrebe plačila energentov
pustili online.

Ps recimo za napovedane sankcije ban swifta ni bilo povedano v kakšnem obsegu, takrat sem napisal, če uvedejo ban (kompleten) crknejo v mesecu, ker enostavno nebi dobili plačila za energente.

To kar so naredili je samo, da so jim potamanili banke, ki so predvsem delovale zunaj Rusije

Seveda taka sankcija pač ni sankcija, če jim glavnega vira ne presekaš.
In točno to sem napisal. Rubl je takrat padel točno do tam kjer sem napisal, vendar je tudi zdaj špekulativno šu gor, ko bo prvi ban na vidiku recimo nafto se bo zopet uscalo.

• Haha

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
In točno to sem napisal. Rubl je takrat padel točno do tam kjer sem napisal, vendar je tudi zdaj špekulativno šu gor, ko bo prvi ban na vidiku recimo nafto se bo zopet uscalo.
A si potem dal pozicijo SELL, če si bil tako prepričan do kam bo padel in potem BUY pozicijo, kjer je bilo dno. Stari kje maš milijone, jaz bi bil tvoj prjatu?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.915
4.030
113
Ljubljana
hmpg.net
Torej, vse kar si napovedal se ni zgodilo, ker se predpostavke, ki si jih vzel, niso zgodile.

Ali ni predvidevanja in napovedovanje trendov prav to, postavljanje predpostavk, ki so realne in posledično se z veliko verjetnosti stvari odbijejo ustrezno.

Podobno kot bi trdil, vojne bo konec jutri, predvidevam, da bodo prišli NLPji in bodo nevtralizirali obe vojskujoci strani.

Ampak za nazaj pa vse razložiš zakaj se je zgodilo.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.512
1.930
113
na temni strani lune
Torej, vse kar si napovedal se ni zgodilo, ker se predpostavke, ki si jih vzel, niso zgodile.

Ali ni predvidevanja in napovedovanje trendov prav to, postavljanje predpostavk, ki so realne in posledično se z veliko verjetnosti stvari odbijejo ustrezno.

Podobno kot bi trdil, vojne bo konec jutri, predvidevam, da bodo prišli NLPji in bodo nevtralizirali obe vojskujoci strani.

Ampak za nazaj pa vse razložiš zakaj se je zgodilo.

Opti je pravi strokovnjak.....

Jutri bo vedel, zakaj se tisto kar je včeraj napovedal, danes ni zgodilo.....

Mejduš take analitike. Glede na trend in "natančnost" njegovih napovedi, bosta znali prej ZDA in EU bankrotirat kot rusija.

• Haha
Reactions: sixpower in XXXL

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.526
6.738
113

Ko sem to prebral mi je postalo slabo.
Meni tudi. Ampak to smo od SD navajeni, a nismo? Oni nebi z orožjem in nasiljen oni, bi "nekako drugače". Samo vseeno ne vejo, kako drugače, nimajo pojma, lapajo v prazno, Tanja leporeči z svojim žametnim glasom, pove pa nič. Pa že 1000x videno. Pač če je Janša bil ZA, oni morajo biti proti. Ni važno če ke to OK, ni pomembno če imamo na drugi strani potem sploh kako rešitev, važno je da smo apriori proti.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.