tu ni nobenega zavajanja. Je bila napadena VB, pa ji nato ni pomagal z vsemi silami.
Že takoj v začetku stavka se začneš zapletat v laži in nesmisle!
Fight fire with fire?ruski neonacisti denacifikirajo Ukrajinske neonacije
Sem že enkrat napisal, kar naj se pobijejo, kar pa jih ostane pa na sodišča. Ampak ne v stilu ww2 in Nurnberga, ko je čuda SS pobegnilo in lahkotno živelo v J Ameriki.Fight fire with fire?
A tista ruska simulacija z ICBmji?Še enkrat, ker ti bralno razumevanje dela preglavice. Kje v mirsijevrm stavku so laži in nesmisli?
Bravo, še en uravnovešen Russ.Nove ruske grožnje: Sovražnike bomo lahko spremenili v radioaktivne kraterje #video
Rusija bo kmalu bogatejša za 50 popolnoma novih jedrskih raket, s katerimi bo lahko vse sovražnike spremenila v jedrske kraterje, je zagrozil vodja ruske vesoljske agencije Roskozmos Dmitrij Rogozin.siol.net
Zaniama del me zgodovine kdaj je bila Velika Britanija, Grčija in Turčija napadena, pa da se je NATO obrnil vstran.Kateri del posta je laž?
Falklandi?Zaniama del me zgodovine kdaj je bila Velika Britanija, Grčija in Turčija napadena, pa da se je NATO obrnil vstran.
Falklandi?
Ciper?
ugibal sem, Ciper je v natu preko Turčije in Grčije, defacto.Article 5 in The North Atlantic Treaty only counts if the attack occurs on a member's territory which is above the Tropic of Cancer, meaning that the Argentine invasion of the Falklands Islands was not eligible to trigger Article 5
Ciper ni v natu.
A ni tvoj recept, da tudi če je interes, se namaže ritno luknjo, jo lepo dvigne in čaka, da kdorkoli že gre pod zemljo.ugibal sem, Ciper je v natu preko Turčije in Grčije, defacto.
ne bit solzni, kjer ni interesa se puška ne bo repetirala...
Ti ločiš države od Nata? Ker jaz še nisem zasledil, da bi NATO en sam kos orožja poslal v Ukrajino.Preko koga je pa v Natu Ukrajina, da ji Nato pomaga z orožjem, prostovoljci, instruktorji, vojaško opremo, obveščevalnimi podatki, celo s satelitov, miljardami.....??????
Skratka pomaga ji z vsem, razen z neposrednimi letalskimi napadi na ruse
A ko Benzema da gol, to pomeni, da je zmagal on al Real Madrid?Ti ločiš države od Nata? Ker jaz še nisem zasledil, da bi NATO en sam kos orožja poslal v Ukrajino.