Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Prosim, da me ne citiraš, ker tvojih in Andyjevih kretenizmov ne berem in se nanje ne mislim odzivati. Hvala.
Kdo si ti, da boš odločal , kaj je resnica ?

Poglej model, čisto enako taktiko so uporabljali glavovezci v Siriji, vsaka stavba je postala bolnišnica.
Potem so stalno vrteli v msm, da so jim zbombardirali zadnjo bolnico, in tako 20x zapored.

Ukrajinci zmagujejo, a samo na internetu.
Več kot 90% vseh msm jim nekritično drži štango.
Enako kot prej pri c19 enoumju.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in AndY1

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.673
4.891
113
Kdo si ti, da boš odločal , kaj je resnica ?

Poglej model, čisto enako taktiko so uporabljali glavovezci v Siriji, vsaka stavba je postala bolnišnica.
Potem so stalno vrteli v msm, da so jim zbombardirali zadnjo bolnico, in tako 20x zapored.

Ukrajinci zmagujejo, a samo na internetu.
Več kot 90% vseh msm jim nekritično drži štango.
Enako kot prej pri c19 enoumju.
Važno, da ti navijaš za agresorsko vojsko in iščeš opravičila za njihov napad.

I

Izbrisan uporabnik 474

A vi Rusofilski kretenoidi ne veste, da je Rus v tej vojni agresor? Tisti, ki je z vojsko prešel meje druge države z namenom osvajanja ozemlja in pobijanja ljudi?

In po vaše je narobe, ker so Ukrajinci stisnjeni v mesta, kjer skušajo braniti državo?

Malo spominjaš na cepetajočega mulčka, ki se nekaj dere, pa ga noben ne šljivi 5%...

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff
15. jan 2019
3.459
1.086
113
A vi Rusofilski kretenoidi ne veste, da je Rus v tej vojni agresor? Tisti, ki je z vojsko prešel meje druge države z namenom osvajanja ozemlja in pobijanja ljudi?

In po vaše je narobe, ker so Ukrajinci stisnjeni v mesta, kjer skušajo braniti državo?
meje so relativna stvar...

namen je skinit ameriškega komika, ki je imel plan uničit Donbas in je po porazu v bitki za Debaltsevo 2015, oboroževal in nacificiral ukro vojsko

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: mosseero in AndY1

hermann

Guru
19. mar 2014
9.830
6.783
113

tole boš žal naprej prenašal dokler za to ne bo predpisan zapor ali zaprt oddelek...

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.673
4.891
113
Dajmo se nehati pretvarjati, da gre za Indijo Koromandijo, temveč za shithole državo, ki leze vsako leze nižje.

Welcome to Ukraine, the most corrupt nation in Europe

IMF ranks Ukraine as Europe's poorest country

Ukrainian president zelensky deepens alliance with far right

Ukraine’s Deadly Profession: Three Journalists Attacked in July

Commentary: Ukraine’s neo-Nazi problem

fpri bmb Ukraine Ukraine has more politicians
Saj ti je jasno, da je ena Slovenija ali pa tebi ljuba Srbija enaka shithole luknja za večino EU, ostali del sveta pa niti ne ve, da obstajamo? Torej je čisto prav, da nas pokoljejo kot zajce.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in sixpower
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.