Jaz ne vem, kdo ga je sestrelil.
ru§§ki BUK....torej po tvoji logiki so oni krivi....
Ja, ampak rusija ni priznala rezultatov preiskave, tudi je bilo rusiji onemogočeno, da bi sodelovali pri preiskavi. Le zakaj ne?Če morda nisi videl datuma objave tvoje novice, preteklo je 11 (z besedo: enajst) let. Vmes se je zgodila preiskava in se zaključila. Preiskava ima določene zaključke. Na podlagi teh zaključkov, bodo lažje karkoli dosegli v kakršnihkoli tožbah že in lahko si mislimo, da jih nekaj bo, pa naj bo krivec kdorkoli že.
In ne podtikaj, kdo je meni resnicoljubec. Lahko je Girkin, božiček ali zlata ribica ali pa tudi noben.
praviš da je rus na posnetku ko se je pohvalil, da je sestrelil letalo in potem kisle face ko je bilo potniško, fake?Ampak Girkin, katerega imaš prav ti za resnicoljubnega in mu vse verjameš je rekel, da ga rusi niso sestrelili.
![]()
Svojci nemških žrtev poleta MH17 naj bi tožili Ukrajino
Sorodniki nemških žrtev poleta MH17, ki se je 17. julija tragično končal nad vzhodom Ukrajine, nameravajo tožiti Ukrajino in njenega predsednika zaradi malomarnosti, je sporočil njihov odvetnik.siol.net
2x sem že danes napisal, da jaz ne vem, kdo je sestrelil letalo, pa mi še kar skušaš podtikat, da pravim nekaj drugega, kot sem napisal. Tudi nisem nobenih kislih fac videl, ker nisem bil tam.praviš da je rus na posnetku ko se je pohvalil, da je sestrelil letalo in potem kisle face ko je bilo potniško, fake?
BUK-e imajo v svojih oboroženih silah tako rusi, kot tudi ukrajinci. In še kdo.ru§§ki BUK....torej po tvoji logiki so oni krivi....
Ruska vojska je samo ruska vojska, NATO vojska pa je NATO vojska, kadar za to obstaja misija. Če je ni, potem so vojaki držav članic NATO in ne NATO vojska. Razlika ni samo semantična, verjamem pa, da je ne razumeš..Ruske vojske 2014 ni bilo v Ukrajini, tako kot danes nato vojske ni v ukrajini.
Ja, ampak rusija ni priznala rezultatov preiskave, tudi je bilo rusiji onemogočeno, da bi sodelovali pri preiskavi. Le zakaj ne?
Če EU ne prizna rezultatov referendumov, (kamor so bili kot opazovalci povabljeni in niso prišli) potem tudi referendumi niso veljavni, al kako je s tem?
BUK-e imajo v svojih oboroženih silah tako rusi, kot tudi ukrajinci. In še kdo.
Če pa misliš da je kriv tisti, ki ga je izdelal..khmm, kaj pa če so jih delali (ali vsaj delno) v ukrajini v času sovjetske zveze?
Ruske vojske 2014 ni bilo v Ukrajini, tako kot danes nato vojske ni v ukrajini.
Se pravi če Latvija pošlje vojake v Ukrajino in potem v Latvijo prileti RS-28 po tvoji razlagi NATO nima kaj za ukrepat (uporabiti 5. člena) , ker ne gre za napad na NATO organizacijo ampak samo za Latvijo.?Ruska vojska je samo ruska vojska, NATO vojska pa je NATO vojska, kadar za to obstaja misija. Če je ni, potem so vojaki držav članic NATO in ne NATO vojska. Razlika ni samo semantična, verjamem pa, da je ne razumeš..
![]()
Medicinska sestra razbila enoto ruske vojske: "Fantje so mi rekli: Ti si nora!"
Svitlana, pripadnica sanitetne enote ukrajinske vojske, je na območju Zaporižja z bombometom rešila svoje in življenja tovarišev med poskusom napada ruskih vojakov.www.dnevnik.si
Bolj ali manj se greš ugibanje. 5. člen so uspeli izkoristiti v vseh teh letih samo enkrat. In ker ta člen ni kar apriori aktiviran, saj se o tem odloča kar cela zasedba NATO in še potem vsaka država zase se odloči ali sledi temu ali ne, bi rekel da fantaziraš z mamiljami. Tako na uč bi rekel, da so pri NATO zato tako zadržani tudi zaradi tega tvojega scenarija in ker nismo glih napadalni kot pijane mambe, je že v redu tako kot je.
Ampak tista, kako je en kar s puško sklatil rusko vojaško letalo je vseeno boljša.To mora biti pa že stara zgodba .....
Vse se dobi če se hoče. V Ukrajini so se neznani "prostovoljci" pojavili s Himarsi, Patrioti in drigo hi-tech mehanizacijo, pa še ravnat znajo s tem.Pred enajstimi leti na današnji dan so se v Luhansku pojavili neznani zeleni možici z obilico vojaške mehanizacije, takšne ki jo paravojaške milice ne morejo dobiti (tanki, BMPji, topovi,...)
Ruska vojska se je na terorističen način vstopila v drugo državo in sprožila vojaško akcijo z željo da zamenja oblast.