Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.894
-4.963
113
Če morda nisi videl datuma objave tvoje novice, preteklo je 11 (z besedo: enajst) let. Vmes se je zgodila preiskava in se zaključila. Preiskava ima določene zaključke. Na podlagi teh zaključkov, bodo lažje karkoli dosegli v kakršnihkoli tožbah že in lahko si mislimo, da jih nekaj bo, pa naj bo krivec kdorkoli že.

In ne podtikaj, kdo je meni resnicoljubec. Lahko je Girkin, božiček ali zlata ribica ali pa tudi noben.
Ja, ampak rusija ni priznala rezultatov preiskave, tudi je bilo rusiji onemogočeno, da bi sodelovali pri preiskavi. Le zakaj ne?
Če EU ne prizna rezultatov referendumov, (kamor so bili kot opazovalci povabljeni in niso prišli) potem tudi referendumi niso veljavni, al kako je s tem?

Še enkrat, jaz ne vem, kdo ga je sestrelil, ga je pa je ukrajinska zračna kontrola poslala tja čez območje spopadov, kljub temu da so vedeli, da so tam spopadi in to tudi ni bila običajna pot za civilna letala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.090
11.868
113
Ampak Girkin, katerega imaš prav ti za resnicoljubnega in mu vse verjameš je rekel, da ga rusi niso sestrelili.

Jaz ne vem, kdo ga je sestrelil.
praviš da je rus na posnetku ko se je pohvalil, da je sestrelil letalo in potem kisle face ko je bilo potniško, fake?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.894
-4.963
113
praviš da je rus na posnetku ko se je pohvalil, da je sestrelil letalo in potem kisle face ko je bilo potniško, fake?
2x sem že danes napisal, da jaz ne vem, kdo je sestrelil letalo, pa mi še kar skušaš podtikat, da pravim nekaj drugega, kot sem napisal. Tudi nisem nobenih kislih fac videl, ker nisem bil tam.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.894
-4.963
113
ru§§ki BUK....torej po tvoji logiki so oni krivi....
BUK-e imajo v svojih oboroženih silah tako rusi, kot tudi ukrajinci. In še kdo.
Če pa misliš da je kriv tisti, ki ga je izdelal..khmm, kaj pa če so jih delali (ali vsaj delno) v ukrajini v času sovjetske zveze?

Ruske vojske 2014 ni bilo v Ukrajini, tako kot danes nato vojske ni v ukrajini.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.577
2.576
113
Ruska vojska je samo ruska vojska, NATO vojska pa je NATO vojska, kadar za to obstaja misija. Če je ni, potem so vojaki držav članic NATO in ne NATO vojska. Razlika ni samo semantična, verjamem pa, da je ne razumeš..

damirj

Guru
9. maj 2012
5.577
2.576
113
Ja, ampak rusija ni priznala rezultatov preiskave, tudi je bilo rusiji onemogočeno, da bi sodelovali pri preiskavi. Le zakaj ne?
Če EU ne prizna rezultatov referendumov, (kamor so bili kot opazovalci povabljeni in niso prišli) potem tudi referendumi niso veljavni, al kako je s tem?

Torej če ne priznaš nečesa, kar avtomatično nisi kriv, tudi če ne sodeluješ pri preiskavi? Morilci na sodišču bi z veseljem pograbili to tvojo taktiko.. :D

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.904
5.383
113
BUK-e imajo v svojih oboroženih silah tako rusi, kot tudi ukrajinci. In še kdo.
Če pa misliš da je kriv tisti, ki ga je izdelal..khmm, kaj pa če so jih delali (ali vsaj delno) v ukrajini v času sovjetske zveze?

Saj si mojster za serijske številke orožja...preveri kje je bila narejena izstreljena raketa...pa po oznakah BUKa ki je večx prečil Ukrajinsko ru§§ko mejo preveri kje je bil izdelan...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.257
3.279
113
Ruska vojska je samo ruska vojska, NATO vojska pa je NATO vojska, kadar za to obstaja misija. Če je ni, potem so vojaki držav članic NATO in ne NATO vojska. Razlika ni samo semantična, verjamem pa, da je ne razumeš..
Se pravi če Latvija pošlje vojake v Ukrajino in potem v Latvijo prileti RS-28 po tvoji razlagi NATO nima kaj za ukrepat (uporabiti 5. člena) , ker ne gre za napad na NATO organizacijo ampak samo za Latvijo.?

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

damirj

Guru
9. maj 2012
5.577
2.576
113
Bolj ali manj se greš ugibanje. 5. člen so uspeli izkoristiti v vseh teh letih samo enkrat. In ker ta člen ni kar apriori aktiviran, saj se o tem odloča kar cela zasedba NATO in še potem vsaka država zase se odloči ali sledi temu ali ne, bi rekel da fantaziraš z mamiljami. Tako na uč bi rekel, da so pri NATO zato tako zadržani tudi zaradi tega tvojega scenarija in ker nismo glih napadalni kot pijane mambe, je že v redu tako kot je.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.319
6.416
113
blizu močvirne prestolnice
Ne se sprenevedali. Že od začetka se je vedelo da so Rusi sklatil letalo, samo bukovi kot so, samo še se hvalili ampak potem so videli da niso sklatil vojaški letali temveč civilno. Saj tukaj ne vidi tako kot furmanski konj

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.619
5.255
113
Pred enajstimi leti na današnji dan so se v Luhansku pojavili neznani zeleni možici z obilico vojaške mehanizacije, takšne ki jo paravojaške milice ne morejo dobiti (tanki, BMPji, topovi,...)

Ruska vojska se je na terorističen način vstopila v drugo državo in sprožila vojaško akcijo z željo da zamenja oblast.

Niso pa zakrili vseh sledi...

1747146734732.png

Vse kar se je dogaja od tukaj naprej je prikrit terorizem Rusije na tujo državo, šele leta 2022 so "uradno" napadli Ukrajino,
pa š to pod pretvezo da je samo "specialna vojaška operacija" kar koli že to je...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888