Holobist -a misliš? Zelo ponosen, da ga imate v svojih vrstah. Samo potrjuje vašo omejenost.Kako kaj tvoj Holob? Si še ponosen?
Holobist -a misliš? Zelo ponosen, da ga imate v svojih vrstah. Samo potrjuje vašo omejenost.Kako kaj tvoj Holob? Si še ponosen?
beremo rs ker naši zaradi cenzure ne poročajoNo zdaj vsaj vemo katere vire uporabljaš![]()
Zahodni msm je propaganda, srpski bre je onaj pravi
ukrajina je bila v ww2 nazi, in to je še danes problem, izdajstvo
isto naši domobranci, zavezniki
Čakej, zakaj potem potrebuješ odgovor, če si že nekaj kao sam pogruntal
Pa da ti ne bo pretežko razmišljati - sem proti vsem vojaškim konfliktom, kjerkoli, kadarkoli.
Zdej resno ne vem, česa ti ne razumeš? Rabiš imeti vse napisano, kot 5 letnik?ce si proti konfliktom... potem logicno obsojas rusko invazijo?
Zdej resno ne vem, česa ti ne razumeš? Rabiš imeti vse napisano, kot 5 letnik?
Čakej... Pa a si ti res tako kratke pameti?ne, sam mi ni jasno, kako si lahko proti vsem konfliktom in obenem nesposoben obsodit konflikt o katerem gre debata.
Čakej... Pa a si ti res tako kratke pameti?
Če sem proti VSEM vojaškim konfliktom, kaj to pomeni?
A moram potem še vsakega posebej obsojati, da se vam lahko kurci dvignejo![]()
Za razliko od 2/3 tukaj sodelujočih, ki se mečete na zobe zaradi Ukrajine, v isti sapi pa si ga drkate ob vseh drugih trenutnih spopadih, kako je to fajn, da se določene iztrebi
Noro, kakšen vrtec... In zdej bi se moral pa še zagovarjati pred nekim anonimnežem in njemu na ljubo obsojati, ker ni sposoben povleči očitnega zaključka iz napisanega![]()
![]()